Μπράβο Άγγελε !!! Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Καλαμπάκας συγχαίρει το μαθητή της Γ΄ τάξης του σχολείου Βλιώρα Άγγελο του Δημητρίου για την τιμητική διάκριση που έλαβε Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Καλαμπάκας συγχαίρει το μαθητή της Γ΄ τάξης του σχολείου Βλιώρα Άγγελο του Δημητρίου για την τιμητική διάκριση που έλαβε Rating: 0

Μπράβο Άγγελε !!!

0000

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Καλαμπάκας συγχαίρει το μαθητή της Γ΄ τάξης του σχολείου Βλιώρα Άγγελο του Δημητρίου για την τιμητική διάκριση που έλαβε στον μαθητικό διαγωνισμό EUROSCOLA εκπροσωπώντας έτσι επάξια το σχολείο στην ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Στρασβούργο στις 22 Ιανουάριου 2015. Τον διαγωνισμό διοργάνωσε και επιμελήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκ/σης Θεσσαλίας και συμμετείχαν συνολικά 202 μαθητές και μαθήτριες από 45 σχολικές μονάδες. Από την αξιολογική κατάταξη οι 24 πρώτοι μαθητές ταξίδεψαν στο Στρασβούργο μετέχοντας στην ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ο Άγγελός μας κατέλαβε την τρίτη θέση απ’ όλη την περιφέρεια (πρώτος στο νομό Τρικάλων). Του ευχόμαστε πάντα άξιος και πάντα επιτυχίες!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή