Μπράβο Μαρκέλα Reviewed by Momizat on . Πάντα πρωτοπόρα η συμπολίτισσα κτηνίατρος Μαρκέλα Χασιώτη , έτσι και αυτή τη φορά με αφορμή πριν από μερικές ημέρες την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων , η Μαρκέλα γεμάτη Πάντα πρωτοπόρα η συμπολίτισσα κτηνίατρος Μαρκέλα Χασιώτη , έτσι και αυτή τη φορά με αφορμή πριν από μερικές ημέρες την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων , η Μαρκέλα γεμάτη Rating: 0

Μπράβο Μαρκέλα

Μπράβο Μαρκέλα

Πάντα πρωτοπόρα η συμπολίτισσα κτηνίατρος Μαρκέλα Χασιώτη , έτσι και αυτή τη φορά με αφορμή πριν από μερικές ημέρες την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων , η Μαρκέλα γεμάτη από ευαισθησίες  συνεχίζει με ΔΩΡΟ μία κλινική εξέταση για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και λούσιμο στη μισή τιμή.

Η προσφορά ξεκινάει αύριο Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 και ισχύει για όλο το μήνα Οκτώβριο.

Τηλεφωνήστε  για να κλείσετε ραντεβού!

Το κτηνιατρείο της κ. Χασιώτη έκλεισε   δυο χρόνια λειτουργίας , δυο χρόνια συνεχούς και αδιάκοπης προσπάθειας  με γνώμονα πάντα τη σωστή  εξυπηρέτηση των πολιτών και την υγεία των μικρών μας φίλων!

Στιγμές όμορφες, χαρούμενες, έντονες, άλλα και δύσκολες, που μοιράστηκε με φίλους παλιούς και νέους και οι οποίοι αγκάλιασαν  αυτά τα δυο χρόνια την προσπάθεια της Μαρκέλας.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή