“Μπρος στα κλειστά παράθυρα” αφιέρωμα στον Χρήστο Κολοκοτρώνη Reviewed by Momizat on . Ο Πολιτιστικός – Μορφωτικός ΣύλλογοςΓλυκομηλιάς Καλαμπάκας, σε συνεργασία με τις τοπικές Κοινοτικές και Δημοτικές Αρχές, διοργανώνει στην πλατεία του χωριού, το Ο Πολιτιστικός – Μορφωτικός ΣύλλογοςΓλυκομηλιάς Καλαμπάκας, σε συνεργασία με τις τοπικές Κοινοτικές και Δημοτικές Αρχές, διοργανώνει στην πλατεία του χωριού, το Rating: 0

“Μπρος στα κλειστά παράθυρα” αφιέρωμα στον Χρήστο Κολοκοτρώνη

“Μπρος στα κλειστά παράθυρα” αφιέρωμα στον Χρήστο Κολοκοτρώνη

Ο Πολιτιστικός – Μορφωτικός ΣύλλογοςΓλυκομηλιάς Καλαμπάκας, σε συνεργασία με τις τοπικές Κοινοτικές και Δημοτικές Αρχές, διοργανώνει στην πλατεία του χωριού, το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 και ώρα 9:30μμ τα ΣΤ’  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ.

Πρόκειται για μουσικοφιλολογική εκδήλωση κατά την οποία θα ακουστούν λόγοι εγκωμιαστικοί για το πλούσιο και πολύπλευρο μουσικό έργο του Χρήστου Κολοκοτρώνη ο οποίος, ως γνωστόν, κατάγεται, εκ μητρός, από το ειδυλλιακό χωριό ΓΛΥΚΟΜΗΛΙΑ, όπου και έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Σ’ αυτήν την εκδήλωση εκτός από την ορχήστρα «Μελωδίες», θα συμμετάσχει και ηλογοτέχνις Άννα Μπιθικώτση, θυγατέρα του καλλικέλαδου και ανεπανάληπτου τραγουδιστή αλλά και στενού συνεργάτη του Χρήστου Κολοκοτρώνη, αείμνηστου ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ.

Ο Σύλλογος προσκαλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής μας, τους πρώην και νυν, καθώς και τους νεοεκλεγέντες κοινοτικούς, δημοτικούς και περιφερειακούς άρχοντες, όπως, επίσης και όλους τους υποψηφίους των συνδυασμών ώστε να τιμήσουν με την παρουσία τους τον έξοχο λαϊκό δημιουργό Χρήστο Κολοκοτρώνη, χορεύοντας και τραγουδώντας τα τραγούδια του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή