Μυθωδία «κάτω από το δέντρο» με τον Μήτσο Reviewed by Momizat on . Δευτέρα ήταν, η παρέλαση και το ποτό είχε κουράσει τους πάντες, οπότε η επιλογή ήταν (φυσιο)λογική: Πουλικάκος στην Κεντρική Πλατεία! Όχι μόνος του, αλλά με του Δευτέρα ήταν, η παρέλαση και το ποτό είχε κουράσει τους πάντες, οπότε η επιλογή ήταν (φυσιο)λογική: Πουλικάκος στην Κεντρική Πλατεία! Όχι μόνος του, αλλά με του Rating: 0

Μυθωδία «κάτω από το δέντρο» με τον Μήτσο

Μυθωδία «κάτω από το δέντρο» με τον Μήτσο

Δευτέρα ήταν, η παρέλαση και το ποτό είχε κουράσει τους πάντες, οπότε η επιλογή ήταν (φυσιο)λογική: Πουλικάκος στην Κεντρική Πλατεία! Όχι μόνος του, αλλά με τους «Κάτω από το δέντρο». Με φυσικά όργανα, χωρίς ηλεκτρισμό, με έντονη ταξιδευτική διάθεση, με μπόλικη μουσική για να σε συνεπαίρνει και να ξεχνιέσαι. Μπλουζ τους νότου, μπλουζ με συναίσθημα, ανατολίτικοι ρυθμοί με «δυτικό» παίξιμο, τραγούδια του Πουλικάκου – τα γνωστά και μη εξαιρετέα – ενθουσίασαν άπαντες. Και κέφι υπήρχε, και διάθεση, και διάλογος, και λογοπαίγνια. Και πολλή καλή μουσική, από μη γνωστούς στο ευρύ κοινό μουσικούς, αλλά με πολύ καλό «δέσιμο» ως συγκρότημα.

Οι «Κάτω από το δέντρο» είναι οι

Πάνος – Τsiko – Κατσικιώτης : μαντολίνο, μελόντικα, κρουστά, φωνή
Γιώργος – Fefer – Πιπέρης : ακουστική κιθάρα
Δημήτρης – Dr.Aja – Τσουργιάννης : κλ. κιθάρα, μπάσο, κρουστά, μελόντικα
Ντίνος – Dee-Ζούμπερης : μπάσο, κρουστά, φωνητικά
Δημήτρης Πουλικάκος: κιθάρα, φωνή

Ονειρική βραδιά, ειδικά τις ώρες που τα μπλουζ απογείωναν και οι «Μεταφοραί ο Μήτσος» διάλεγαν ένα ένα τα πράγματά τους για ταξίδια μουσικά.

Θανάσης Μιχαλάκης

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή