Μυστήριο με τον άνδρα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος και διαμελισμένος Reviewed by Momizat on . Ο μυστηριώδης νεαρός δολοφονήθηκε πέρυσι το Φεβρουάριο, ενώ το πτώμα του βρέθηκε μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο, στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών. Οι άγνωστοι Ο μυστηριώδης νεαρός δολοφονήθηκε πέρυσι το Φεβρουάριο, ενώ το πτώμα του βρέθηκε μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο, στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών. Οι άγνωστοι Rating: 0

Μυστήριο με τον άνδρα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος και διαμελισμένος

0000Ο μυστηριώδης νεαρός δολοφονήθηκε πέρυσι το Φεβρουάριο, ενώ το πτώμα του βρέθηκε μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο, στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών.

Οι άγνωστοι δράστες είχαν διαμελίσει το πτώμα και είχαν πετάξει σε κάδο απορριμάτων τα πόδια του και το υπόλοιπο σώμα σε ερημική περιοχή του Ασπρόπυργου.

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών μετά από δέκα μήνες ερευνών σε Ελλάδα αλλά και σε εξωτερικό προσπάθησαν να εντοπίσουν την ταυτότητα του χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έτσι σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν στοιχεία έδωσαν στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που υπήρχε σε ένα στικάκι στην τσέπη του θύματος.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του άντρα γίνεται σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη και αποσκοπεί στην ταυτοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος και τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476911 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή