"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Μυστήριο με τον φόνο της 32χρονης

lafarm

Σχετικά άρθρα

  • Τις υποθέσεις που χειριζόταν η κόρη του ως ελεγκτής της εφορίας ζητά να δει ο άτυχος πατέρας
  • Η 32χρονη σύρθηκε μαχαιρωμένη περίπου 15 μέτρα αναζητώντας βοήθεια αλλά ο δολοφόνος της, την ακολούθησε
  • Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης
  • Όλο το χρονικό της δολοφονίας

Στις υποθέσεις που χειριζόταν το παιδί του, στο πλαίσιο της εργασίας της ως ελεγκτής της εφορίας, εντοπίζει το κίνητρο της δολοφονίας που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια, ο πατέρας της άτυχης 32χρονης.

«Δούλευε στο ΣΔΟΕ. Πρέπει να βγει το ΣΔΟΕ σήμερα να πει τι υποθέσεις είχε στα χέρια της. Από εκεί ξεκινάει. Δεν μπορώ να φανταστώ εγώ ότι εδώ στο πιο κεντρικό σημείο 5:30 το απόγευμα βρέθηκε άνθρωπος και σκότωσε το παιδί, μέρα μεσημέρι», είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ενώ σημείωσε ότι το έγκλημα έγινε σε «πολύ κεντρικό το σημείο» δίπλα στο οποίο είναι βενζινάδικο ανοιχτό όλο το 24ωρο και η λεωφόρος Ηρακλείου. «Αυτός ήταν πληρωμένος δολοφόνος για να σκοτώσει το παιδί. Και πισώπλατα το σκότωσε το παιδί όχι στα ίσια», τόνισε, και απείλησε ότι θα σκοτώσει τον δολοφόνο. «Το ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του παιδιού μου ότι όποιος και να είναι θα τον σκοτώσω», ξέσπασε ο πατέρας της 32χρονης.

«Δεν υπάρχει ένδειξη έως τώρα ότι η δολοφονία της 32χρονης σχετίζεται με υπόθεση του ΣΔΟΕ»

«Εως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ». Αυτό αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχετικά με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στα Άνω Πατήσια.

«Ολα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης