Μόνο εμβολιασμένοι από φθινόπωρο σε κλειστούς χώρους – Τι αναμένεται να ισχύσει Reviewed by Momizat on . Από τον Σεπτέμβριο οι ανεμβολίαστοι δεν θα έχουν δυνατότητα εισόδου στους κλειστούς χώρους εστιατορίων, μπαρ και κέντρων διασκέδασης, καθώς η κυβέρνηση διαμήνυσ Από τον Σεπτέμβριο οι ανεμβολίαστοι δεν θα έχουν δυνατότητα εισόδου στους κλειστούς χώρους εστιατορίων, μπαρ και κέντρων διασκέδασης, καθώς η κυβέρνηση διαμήνυσ Rating: 0

Μόνο εμβολιασμένοι από φθινόπωρο σε κλειστούς χώρους – Τι αναμένεται να ισχύσει

Μόνο εμβολιασμένοι από φθινόπωρο σε κλειστούς χώρους – Τι αναμένεται να ισχύσει

Από τον Σεπτέμβριο οι ανεμβολίαστοι δεν θα έχουν δυνατότητα εισόδου στους κλειστούς χώρους εστιατορίων, μπαρ και κέντρων διασκέδασης, καθώς η κυβέρνηση διαμήνυσε ότι δεν πρόκειται να χαλαρώσει τα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας το φθινόπωρο.

Στην πράξη, όπως σημειώνεται, αυτό σημαίνει ότι από τον Σεπτέμβριο όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι δεν θα έχουν δυνατότητα εισόδου στους κλειστούς και θερμαινόμενους χώρους εστιατορίων, μπαρ και κέντρων διασκέδασης, οι οποίοι θα παραμείνουν αμιγείς.
Αντίθετα, οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να εισέλθουν απρόσκοπτα, απλώς παρουσιάζοντας στην είσοδο το ψηφιακό πιστοποιητικό και την ταυτότητά τους.

Την κυβερνητική στρατηγική σκιαγράφησε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Πέμπτη. «Δεν θα πληρώσουν οι εμβολιασμένοι τους λίγους ανεμβολίαστους», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να πάμε σε νέο lockdown.

«Κάποια δείγματα γραφής τα έχουμε ήδη δώσει. Μην περιμένετε, λοιπόν, ότι θα υπάρξει ουσιαστική διαφοροποίηση ως προς την προσέγγισή μας για το ποιος μπορεί ή δεν μπορεί να μπαίνει σε κλειστούς χώρους ψυχαγωγίας όταν με το καλό επιστρέψουμε στις πόλεις και αρχίσει ο καιρός να κρυώνει», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται προς τα τέλη Αυγούστου, όταν και είναι προγραμματισμένο να αρθούν σταδιακά τα μέτρα που ισχύουν έως σήμερα.

Πηγή real.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή