"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Μόνο εμβολιασμένοι από φθινόπωρο σε κλειστούς χώρους – Τι αναμένεται να ισχύσει

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από τον Σεπτέμβριο οι ανεμβολίαστοι δεν θα έχουν δυνατότητα εισόδου στους κλειστούς χώρους εστιατορίων, μπαρ και κέντρων διασκέδασης, καθώς η κυβέρνηση διαμήνυσε ότι δεν πρόκειται να χαλαρώσει τα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας το φθινόπωρο.

Στην πράξη, όπως σημειώνεται, αυτό σημαίνει ότι από τον Σεπτέμβριο όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι δεν θα έχουν δυνατότητα εισόδου στους κλειστούς και θερμαινόμενους χώρους εστιατορίων, μπαρ και κέντρων διασκέδασης, οι οποίοι θα παραμείνουν αμιγείς.
Αντίθετα, οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να εισέλθουν απρόσκοπτα, απλώς παρουσιάζοντας στην είσοδο το ψηφιακό πιστοποιητικό και την ταυτότητά τους.

Την κυβερνητική στρατηγική σκιαγράφησε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Πέμπτη. «Δεν θα πληρώσουν οι εμβολιασμένοι τους λίγους ανεμβολίαστους», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να πάμε σε νέο lockdown.

«Κάποια δείγματα γραφής τα έχουμε ήδη δώσει. Μην περιμένετε, λοιπόν, ότι θα υπάρξει ουσιαστική διαφοροποίηση ως προς την προσέγγισή μας για το ποιος μπορεί ή δεν μπορεί να μπαίνει σε κλειστούς χώρους ψυχαγωγίας όταν με το καλό επιστρέψουμε στις πόλεις και αρχίσει ο καιρός να κρυώνει», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται προς τα τέλη Αυγούστου, όταν και είναι προγραμματισμένο να αρθούν σταδιακά τα μέτρα που ισχύουν έως σήμερα.

Πηγή real.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης