"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

31.3 C
Trikala

Μόνο με 10 Κουτσονάσιους θα κέρδιζε ο Χήρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρά την παρουσία των στελεχών της ΝΔ στην προεκλογική συγκέντρωση του Χήρα στην Πύλη, το αποτέλεσμα της κάλπης ήταν αρνητικό. Κατά τα λεγόμενα Παρθένη, η ήττα επήλθε λόγω της μη στήριξης του ψηφοδελτίου από το ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς όμως διαφωνούμε. Έχουμε να πούμε πως ο Χήρας έχασε επειδή δεν σκέφτηκε να πολλαπλασιάσει τον Κουτσονάσιο. Αν το είχε κάνει είναι σίγουρο πως θα κατέγραφε ποσοστό ρεκόρ άνω του 70%!

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κρίμα να μην έχουμε την τύχη να απολαύσουμε στο δημοτικό συμβούλιο της Πύλης ,την συνύπαρξη Κουτσονάσιου και Παρθένη..μέχρι και δημοσιογράφοι από το CNN θα ερχόντουσαν για να τους παρακολουθήσουν ..

 2. Ο Χήρας στο ένα πόδι είχε δεμένο βαρίδι τον Παρθένη,αν στο άλλο έδενε και τον Κουτσονάσιο,στο τέλος ούτε αυτός δεν θα έβγαινε δημοτικός σύμβουλος…

 3. Μην το γελάς καθόλου..Ίσως οι παγκοσμίου φήμης γενετιστές της USA ασχοληθούν κάποια στιγμή με το φαινόμενο ” Κουτσονάσιος”..και ίσως μπορέσουν να τον κλωνοποιήσουν ,για να μην χαθεί το νταμάρι…

 4. Το νέο δημοτικό συμβούλιο στα Τρίκαλα είναι για τα πανηγύρια. Και τι δεν έχει μέσα. Πέντε χρόνια θα χορτάσουμε γέλιο.

 5. Πάτωσαν και τα δύο κολλητάρια του Κουτσονάσιου ,ο Παρθένης και ο Μπουρδάκης .Συνεπώς πιστεύω ότι και 100 Κουτσονάσηδες να είχε ο Χήρας,πάλι οι γουρνοπούλες του Μαράβα θα νικούσανε..

 6. Θα μας έφερνε όλα τα ορφανά του ΤΣΙΡΙΖΑ που μας λασπώναν και έβριζαν την δεξιά με σκαιό και άτιμο τρόπο να τα περιβάλλουμε με στοργή
  Φιλελεύθεροι είμαστε και όχι χρυσόψαρα με κοντή μνήμη
  Τα παιχνίδια του έχουν κόστος για την παράταξη
  Κάποιοι από εμάς που βάζαμε πλάτη τόσα χρόνια δεν θα μείνουμε στο ίδιο κόμμα με τους υβριστές μας

 7. Ο Παρθένης αν εκλεγεί εξ αιτίας των ψήφων του Κουτή, η μετακίνηση του θα είναι στο ΚΥΠύλης?δηλ ο Κουτσονάσιος θα έχει καταφέρει να έχει στο πολιτικό του γραφείο δηλ στο ΚΥΠύλης μέχρι και “διάσημο” αγγειοχειρουργό??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης