"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Μόνο ο Κουτσονάσιος και ο Μπουρδάκης θα σώσουν το ΕΣΥ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tην ώρα που πολλοί συνεχίζουν να ζουν στον μικρόκοσμό τους, δύο συναγωνιστές γιατροί δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για το ΕΣΥ.

Γιάννης Κουτσονάσιος και Αδαμάντιος Μπουρδάκης , καραδεξιοί επαναστάτες, εκφράζουν τον μέσο νεοέλληνα, που ξαφνικά μετά από δώδεκα  ολόκληρα χρόνια θυμήθηκε ότι η χώρα του βουλιάζει.

Η Ελλάδα δεν πεθαίνει, Αδαμάντιε και Γιάννη.

Η Ελλάδα πέθανε, σάπισε και ντρέπονται να της το πουν.

Κουτσονάσιο στείλε μας εξώδικο 

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο με φωτομοντάζ θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι ο Γιάννης και ο Τάκης θα συμμετείχαν στην απεργία..δεν συμμετέχουν στην απεργία όχι από ιδεολογία , αλλά είναι δυνατόν στης ακρίβειας τον καιρό να χάσουν μεροκάματο?

      • Αν στην φωτογραφία μαζί με τον Γιάννη και τον Διαμαντή ήτανε και η Νάτσινα ,αυτή η φωτογραφία θα ήτανε συλλεκτική…τα άστροΠΕΛΕΚΙΑ της πολιτικής,όλα μαζί..

  2. Αφού συμμετείχαν και οι δύο αυτοί γιατροί ,πως να μην έχει τέτοια επιτυχία η απεργία
    των γιατρών ? Σωστό ?η μήπως το έχουν επιβάλλει οι ανάγκες της φωτογράφισης?

  3. Και μετά την απεργία είχε τζαμπέ φαγητό στο “Xάνι”?έτσι για να ρυθμιστούν καλά τα σάκχαρα,μην πάθουν οι λεβέντες και καμμία υπογλυκαιμία ?

  4. Βλέπω τελικά τον Τάσιο να κάνει εξώδικο και θα έχει δίκιο…ειναι δυνατόν την πιο πετυχημένη απεργία των γιατρών να την χρεώσουν στους απόντες φραγκοφονιάδες Κουτσονάσιο και Μπουρδάκη ? δικαιολογημένο πάντως το απορημένο ύφος της γιατρίνας που είναι ανάμεσα τους ..

  5. Εξαιρετικό το φωτομοντάζ των δύο γιατρών..νομίζω ότι και οι δύο γιατροί έχουν χιούμορ και δεν πιστεύω ότι το έχουν εκλάβει ως προσωπικές επιθέσεις..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης