"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.4 C
Trikala

Μόνο ο Κουτσονάσιος μπορεί να κερδίσει τον Δήμο Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Κουτσονάσιο να προηγείται με μεγάλη διαφορά, προφανώς γιατί οι πολίτες είναι ενθουσιασμένοι με το έργο που επιτελεί στη Νέα Δημοκρατία, στον Δήμο Πύλης , στο Κέντρο Υγείας Πύλης αλλά και τόσα καλά που έχει  προσφέρει στο Γαρδίκι και στην πόλη.

Είναι ο άνθρωπος που πήρε το κόμμα στις πλάτες του και έφτασε τη Νέα Δημοκρατία στο 45% .

Eίναι ο μόνος σοβαρός αφού τα στελέχη της ΝΔ  που φέρονται υποψήφια για την θέση του Δημάρχου προκαλούν γέλιο.

Τρελαίνομαι και ρωτάω.

Μπορεί ο Κουτσονάσιος να νικήσει ;

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είμαστε κορόιδα να τον κάψουμε με ένα μικρό Δήμο οπως είναι ο Δήμος Τρικκαίων…θα τον κατεβάσουμε στην Αθήνα, στην θέση του Μπακογιάννη…και μετά θα τον κάνουμε πρωθυπουργό..

  2. Αγαπητή trikkipress δεν υπάρχουν τέτοιες δημοσκοπήσεις..δικό σου δημιούργημα είναι γιατί φοβήθηκες τον Κουτσονάσιο,μετά το εξώδικο..

  3. Όχι μόνο ο Κουτσονάσιος αλλά και ο άλλος γιατρός από το Νοσοκομείο, που ευαγγελίζεται τακτικότατα η τρίκκιπρές, και έχει πάντα επιτυχίες και είναι και αυτός δημόσιος υπάλληλος, όπως και ο Γιάννης, μπορούν να κερδίσουν τον Δήμο.
    Θέλουμε γιατρούς για δημάρχους στα Τρίκαλα και μάλιστα να κερδίζουν χωρίς κόπο το ψωμί τους. Είναι σημάδι ευφυΐας.

  4. Τώρα που ο Κουτσονάσιος πήρε φόρα ούτε ο θεός ο ίδιος δεν τον σταματά … μόνο να έχει σόλες για όλες τις καιρικές συνθήκες και την γκλίτσα ως απαραίτητο αξεσουάρ…

  5. Κι όμως ο άνθρωπος αυτός έχει άστρο! Ότι πιάνει στα χέρια του γίνεται χρυσός! Είναι ιδιοφυία. Πάντα πετυχαίνει. Έχει πολιτική διαίσθηση και είναι οργανωτικός. Η εργατικότητά του αξιέπαινη….
    Υ.Γ.
    Φτάνουν αυτά; …ή θέλετε κι άλλα;
    Αφιλοκερδώς τα λέω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης