Μόνο στα Τρίκαλα συμβαίνουν αυτά – Βασιλόπιτα …Πασχαλιάτικη !! Reviewed by Momizat on . Οι βασιλόπιτες που κόπτονται εν μέσω Σαρακοστής είναι νηστίσιμες ; Aπορίας άξιον, καθώς κοντοζυγώνει το Πάσχα και οι βασιλόπιτες καλά κρατούν στο Διοικητήριο τη Οι βασιλόπιτες που κόπτονται εν μέσω Σαρακοστής είναι νηστίσιμες ; Aπορίας άξιον, καθώς κοντοζυγώνει το Πάσχα και οι βασιλόπιτες καλά κρατούν στο Διοικητήριο τη Rating: 0

Μόνο στα Τρίκαλα συμβαίνουν αυτά – Βασιλόπιτα …Πασχαλιάτικη !!

Vasilopita

Οι βασιλόπιτες που κόπτονται εν μέσω Σαρακοστής είναι νηστίσιμες ; Aπορίας άξιον, καθώς κοντοζυγώνει το Πάσχα και οι βασιλόπιτες καλά κρατούν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Παρόντες άπαντες σήμερα το πρωί όπου έκοψαν την βασιλόπιτα , Μάρτη μήνα και λίγο πριν το Πάσχα , από τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό μέσα στην καλή χαρά να φροντίζει για το πατροπαράδοτο έθιμο , τον Χρήστο Μιχαλάκη κάτι σαν τον Κολοκοτρώνη αλλά στο πιο γενναίο του και τον Αντιπρόεδρο του νοσοκομείου και αντιπεριφερειάρχη Ντίνο Μπάρδα ανήσυχο για το πως θα τακτοποιηθούν τα παιδάκια αφού κλείνει η παιδιατρική της Καρδίτσας και ανοίγει των Τρικάλων .

Με τον Πρωτοσύγκελο να εύχεται Καλή Χρονιά και Καλή Ανάσταση… … οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας με εμφανή την αμηχανία τους αφού δεν ήξεραν αν θα πρέπει να δεχθούν με κατάνυξη , ευλάβεια και συντριβή τα Πάθη του Κυρίου ή αν θα πρέπει να ψάλουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα .

Δικαιολογημένη η αμηχανία τους , αφού δεν μπορούσαν να καταλάβουν , δεδομένου ότι πέρασε η Πρωτοχρονιά , πέρασαν οι Απόκριες , είμαστε στον Μάρτη και σε λίγο έρχεται το Πάσχα , κοιτούσαν τον Αγοραστό με απορία περιμένοντας ή το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης ή τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς .

Λίγο πιο πέρα ο περιφερειακός σύμβουλος και Ψυχίατρος Γιώργος Τσίγκας ποιος να ξέρει που έτρεχε ο λογισμός του ….

Καλή Λαμπρή!

Αφήστε το σχόλιο σας