Μόνο στα Τρίκαλα συμβαίνουν αυτά ….δ/ντής Γυμνασίου έλαβε μία ψήφο και ποσοστό 100% Reviewed by Momizat on . 'Ηταν γραφτό να το δούμε και αυτό , στο Γυμνάσιο Οξύνειας ο νέος διευθυντής έλαβα ΜΟΝΟ μία ψήφο και ποσοστό 100% επί των ψηφισάντων . Αναλυτικά , στο Γυμνάσιο Ο 'Ηταν γραφτό να το δούμε και αυτό , στο Γυμνάσιο Οξύνειας ο νέος διευθυντής έλαβα ΜΟΝΟ μία ψήφο και ποσοστό 100% επί των ψηφισάντων . Αναλυτικά , στο Γυμνάσιο Ο Rating: 0

Μόνο στα Τρίκαλα συμβαίνουν αυτά ….δ/ντής Γυμνασίου έλαβε μία ψήφο και ποσοστό 100%

dentro_monaxo
‘Ηταν γραφτό να το δούμε και αυτό , στο Γυμνάσιο Οξύνειας ο νέος διευθυντής έλαβα ΜΟΝΟ μία ψήφο και ποσοστό 100% επί των ψηφισάντων .

Αναλυτικά , στο Γυμνάσιο Οξύνειας υπηρετούν 12 καθηγητές από τους οποίους οι 4 ήταν υποψήφιοι για τη θέση του δ/ντη του σχολείου και οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα ψήφου .

Από τους υπόλοιπους 8 ο ένας δεν προσήλθε στην κάλπη και έμειναν 7 οι καθηγητές που ψήφισαν .

Μπροστά όμως στις φιλικές μεταξύ τους σχέσεις με όλους τους υποψηφίους αποφάσισαν να ρίξουν ΑΚΥΡΟ στην κάλπη .

Οι 6 λοιπόν καθηγητές έριξαν άκυρο αλλά όμως ενώ ένας συνάδελφος τους ψήφισε υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου ο οποίος και εκ του νόμου εξελέγη δ/ντής .

Το λάθος τους ήταν ότι δεν έριξαν ΛΕΥΚΟ στην κάλπη αλλά προτίμησαν τον ΑΚΥΡΟΝ .
Δεδομένου όμως ότι τα ΑΚΥΡΑ δεν προσμετρώνται επί των ΕΓΚΥΡΩΝ σε αντίθεση με τα ΛΕΥΚΑ , ο νέος δ/ντής έλαβε 1 ψήφο και ποσοστό 100% επί των ΕΓΚΥΡΩΝ.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και η προϊσταμένη της Β/θμιας εκπαίδευσης κ. Βασιλική Κάκλα ενώ το θέμα απασχολεί και την ΕΛΜΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή