«Μύθι, Μύθι, Παραμύθι!» για ενήλικες Reviewed by Momizat on .  Ερμηνευτική προσέγγιση μαγικών παραμυθιών μόνο για ενήλικες στο μύλο Ματσόπουλου   Τα μαγικά παραμύθια, δε λένε ποτέ αυτό που θέλουν να μας πουν και ο αλληγορι  Ερμηνευτική προσέγγιση μαγικών παραμυθιών μόνο για ενήλικες στο μύλο Ματσόπουλου   Τα μαγικά παραμύθια, δε λένε ποτέ αυτό που θέλουν να μας πουν και ο αλληγορι Rating: 0

«Μύθι, Μύθι, Παραμύθι!» για ενήλικες

«Μύθι, Μύθι, Παραμύθι!» για ενήλικες

 Ερμηνευτική προσέγγιση μαγικών παραμυθιών μόνο για ενήλικες στο μύλο Ματσόπουλου

 

Paramithi_aΤα μαγικά παραμύθια, δε λένε ποτέ αυτό που θέλουν να μας πουν και ο αλληγορικός τους λόγος συχνά κρύβει μυστικά που πολλές φορές μας αφορούν. Κατά πολλούς μιλούν, με συμβολικό πάντα τρόπο, για την ικανότητα του ανθρώπου να γνωρίζει βαθιά μέσα του την ουσία των πραγμάτων. Λένε επίσης πως τα παραμύθια έχουν χαρακτήρα πανανθρώπινο, όπως και οι ανάγκες της ψυχής. Παραμυθία, εξάλλου, σημαίνει παρηγοριά και οι ιστορίες αυτές, μας κάνουν να μιλάμε για το ανείπωτο, δίνοντας του τέτοια μορφή, ώστε να το εξημερώνουμε.

Την τελευταία Τετάρτη του μήνα και για περίπου δύο ώρες, μεγάλα μόνο «παιδιά»  αφουγκράζονται τον αλληγορικό λόγο ενός μαγικού παραμυθιού, αναμοχλεύοντας μέρη της ιστορίας του, στα πλαίσια του Εργαστηρίου Παραμυθιού των Θεατρικών Εργαστηρίων του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, με τη Μαρία Κατσανούλη.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014,  9:00  μ.μ.
στον Μύλο του Ματσόπουλου

Είσοδος: 8 Ευρώ,  Άνεργοι: 4 Ευρώ

Προγραμματισμένες  Συναντήσεις :

2013: 30/10,  27/11

2014: 29/1,  26/2,  26/3  &  30/4

 

Πληροφορίες:  24310 20000 ▪  info@matsopoulos.gr

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή