Μύθι, Μύθι, Παραμύθι στον μύλο Ματσόπουλου Reviewed by Momizat on . ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ  Μύθι, Μύθι, Παραμύθι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ αφήγηση παραμυθιών    ... το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013 στον Μύλο του Μα ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ  Μύθι, Μύθι, Παραμύθι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ αφήγηση παραμυθιών    ... το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013 στον Μύλο του Μα Rating: 0

Μύθι, Μύθι, Παραμύθι στον μύλο Ματσόπουλου

Μύθι, Μύθι, Παραμύθι στον μύλο Ματσόπουλου

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 

Μύθι, Μύθι, Παραμύθι
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

αφήγηση παραμυθιών    …

το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013
στον Μύλο του Ματσόπουλου

… αρχή του παραμυθιού, καλησπέρα της αφεντιάς σας!
Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν κάτι παραμυθάδες….  κάτι μεγάλοι ψευταράδες … που λέγαν πάντα την αλήθεια… και μίλαγαν ώρες, βράδια, μέρες ολόκληρες…   Έλεγαν ιστορίες με βασιλόπουλα με δράκους και αερικά, με μαγεμένα ζώα και ανθρώπους και σχεδόν πάντα, στο τέλος, ζούσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!
Τέτοιες ιστορίες, που έφτασαν ως τις μέρες μας από στόμα σε στόμα, θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους το Σάββατο στο Μύλο του Ματσόπουλου, στα πλαίσια των Θεατρικών Εργαστηρίων του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, με αφηγήτρια τη Μαρία Κατσανούλη.

Ιστορίες,
για Νήπια …
ηλικίας έως και 5 ετών
Σάββατο 6:00  μ.μ.
για Μικρούς και Μεγάλους….
ηλικίας από 6 έως 106 ετών
Σάββατο 7:30  μ.μ.
είσοδος: 3 Ευρώ,  άνεργοι: 2 Ευρώ
ελεύθερη είσοδος στους ενήλικες που συνοδεύουν τα παιδιά
Μια φορά κι ένα καιρό … ήταν και δεν ήταν…
το τελευταίο, συνήθως, Σαββατιάτικο απόγευμα του μήνα και για περίπου μία ώρα, μικρά και μεγάλα παιδιά, αλλά και γιατί όχι μαμάδες και μπαμπάδες, γιαγιάδες και παππούδες, νονοί και θείοι … άνθρωποι που συνοδεύουν τα παιδιά ή μόνο τον εαυτό τους, και γενικά άνθρωποι με … «συναινούντα αυτιά», θα ταξιδεύουν σε κόσμους μαγικούς, με ένα παραμύθι.
… θα πούμε ψέματα… θα πούμε την αλήθεια!
Προγραμματισμένες Αφηγήσεις :
•    2013    :    26/10 &  23/11
•    2014    :    25/1,  22/2,  29/3  &  26/4
Πληροφορίες:  24310 20000 ▪  info@matsopoulos.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή