Μύλος των Ξωτικών 2017-2018 – Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις & Δράσεις Reviewed by Momizat on .   Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα εκδηλώσεων & καλλιτεχνικών δράσεων Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν το με   Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα εκδηλώσεων & καλλιτεχνικών δράσεων Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν το με Rating: 0

Μύλος των Ξωτικών 2017-2018 – Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις & Δράσεις

Μύλος των Ξωτικών 2017-2018 – Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις & Δράσεις

 

Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα εκδηλώσεων & καλλιτεχνικών δράσεων

Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.
 Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών ανοίγει τις πύλες την 1 Δεκεμβρίου 2017 και θα λειτουργεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.
Για φέτος προγραμματίζουμε 38 ημέρες λειτουργίας γεμάτες δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών καλεί όλα τα σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια, ωδεία, νεανικά και μαθητικά μουσικά σχήματα, σχολές χορού και όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Μύλου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με την συμπλήρωση της ακόλουθης ηλεκτρονικής αίτησης.


Ήδη το ενδιαφέρον για παρουσία και συμμετοχή στο Μύλο των Ξωτικών από ομάδες και καλλιτεχνικά σχήματα από όλη την Ελλάδα είναι εντυπωσιακό.
Προσοχή! Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Αντονέλλα Χήρα στο 6971803626, ωράριο επικοινωνίας 09:00-14:00.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να συμπληρώσετε την άιτηση συμμετοχής

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή