Μ. Ταμήλος: “Δαγκωτό” ψήφο εμπιστοσύνης Reviewed by Momizat on . "Κερδισμένο από χέρι το παιχνίδι της ψήφου εμπιστοσύνης από την Κυβέρνηση, είναι ένα παιχνίδι ισχύος από τον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να σταματήσει η παραφιλολ "Κερδισμένο από χέρι το παιχνίδι της ψήφου εμπιστοσύνης από την Κυβέρνηση, είναι ένα παιχνίδι ισχύος από τον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να σταματήσει η παραφιλολ Rating: 0

Μ. Ταμήλος: “Δαγκωτό” ψήφο εμπιστοσύνης

Μ. Ταμήλος: “Δαγκωτό” ψήφο εμπιστοσύνης

Κερδισμένο από χέρι το παιχνίδι της ψήφου εμπιστοσύνης από την Κυβέρνηση, είναι ένα παιχνίδι ισχύος από τον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να σταματήσει η παραφιλολογία για εκλογές στις 23 Νοεμβρίου” ,δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και το Σεραφείμ Κοτρώτσο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος.

Τόνισε πως δεν διανοείται ότι θα υπάρξει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ που δεν θα ψηφίσει υπερ της Κυβέρνησης , εκτιμώντας ότι πιθανόν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και ένας ή δυο ανεξάρτητοι βουλευτές.

Ο κ. Ταμήλος πρόσθεσε πως η ΝΔ πρέπει να ανασυγκροτήσει το κόμμα και να αντεπιτεθεί με επικοινωνιακά αλλά και με φιλολαϊκά μέτρα για να αντιστραφεί το κλίμα.

«Αν δεν γίνει αυτό δεν πρόκειται να πάρουμε τους 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή» , δήλωσε προσθέτοντας ότι το κόμμα πρέπει να διευρύνει τις συνεργασίες του ενόψει εκλογών τοποθετώντας στα ψηφοδέλτιά του πολιτικούς που πιστεύουν στην ελεύθερη οικονομία όπως οι κ. ΤζήμεροςΣκυλακάκης και Καρατζαφέρης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή