Μ. Ταμήλος: Διευκολύνσεις για όσους ρυθμίζουν τις οφειλές στους ΟΤΑ μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2014 Reviewed by Momizat on .   Σε διευκολύνσεις σε όσους εξοφλούν ή ρυθμίζουν τις οφειλές τους προς τους ΟΤΑ, προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.  Όπως προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκ   Σε διευκολύνσεις σε όσους εξοφλούν ή ρυθμίζουν τις οφειλές τους προς τους ΟΤΑ, προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.  Όπως προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκ Rating: 0

Μ. Ταμήλος: Διευκολύνσεις για όσους ρυθμίζουν τις οφειλές στους ΟΤΑ μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2014

Μ. Ταμήλος:  Διευκολύνσεις για όσους ρυθμίζουν τις οφειλές στους ΟΤΑ μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2014

 

Σε διευκολύνσεις σε όσους εξοφλούν ή ρυθμίζουν τις οφειλές τους προς τους ΟΤΑ, προχωρά το υπουργείο Οικονομικών

Όπως προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε χθες στη Βουλή στο νομοσχέδιο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, οι οφειλέτες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα απολαμβάνουν τα ίδια οφέλη με εκείνους του Δημοσίου.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης θα υπάρχει 100% απαλλαγή από τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής, ενώ στην περίπτωση ρύθμισης με δόσεις η απαλλαγή κλιμακώνεται από το 10% έως το 80% των προσαυξήσεων.

Μάλιστα δίνεται παράταση μέχρι την 11 Νοεμβρίου για όσους θέλουν να ενταχθούν στη ρύθμιση, ενώ ανάλογες διατάξεις θα ισχύσουν και για την καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών στις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή