Μ. Ταμήλος: Επίσημα σχολή τα ΤΕΦΑΑ Reviewed by Momizat on . Εκδόθηκε από το Εθνικό Τυπογραφείο, το ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 193 / 17-9-2013, τεύχος Α’, στο οποίο δημοσιεύθηκε ο Ν. 4186, περί «Αναδιάρθρωσης της Δευτεροβάθμιας Εκ Εκδόθηκε από το Εθνικό Τυπογραφείο, το ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 193 / 17-9-2013, τεύχος Α’, στο οποίο δημοσιεύθηκε ο Ν. 4186, περί «Αναδιάρθρωσης της Δευτεροβάθμιας Εκ Rating: 0

Μ. Ταμήλος: Επίσημα σχολή τα ΤΕΦΑΑ

Μ. Ταμήλος: Επίσημα σχολή τα ΤΕΦΑΑ

Εκδόθηκε από το Εθνικό Τυπογραφείο, το ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 193 / 17-9-2013, τεύχος Α’, στο οποίο δημοσιεύθηκε ο Ν. 4186, περί «Αναδιάρθρωσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και λοιπές διατάξεις», στο άρθρο 39 του οποίου  υπάρχει διάταξη που συμπληρώνει και τροποποιεί το Π.Δ. 92/2013 και αναφέρει ρητά ότι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ιδρύεται Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με έδρα τα Τρίκαλα, στην οποία εντάσσεται το ομώνυμο τμήμα.

Η παραπάνω εξέλιξη δικαιώνει τον αγώνα όσων πίστεψαν και πιστεύουν ότι τα Τρίκαλα αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και δίνει κουράγιο στο εκπαιδευτικό προσωπικό της Σχολής να συνεχίσει την προσπάθειά του για την αναβάθμιση της Σχολής σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Από το  Πολιτικό Γραφείο του  Μιχάλη Ταμήλου,  Βουλευτή Ν.Δ. Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή