Μ. Ταμήλος: Ε-65 : Σε είκοσι μέρες υπογράφεται η σύμβαση για το κομμάτι Λαμία – Δομοκός Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Υποδομών κ. Χρυσοχοϊδη, με τη συμμετοχή 12 βουλευτών της Ν.Δ. από τη Θεσσαλία και τη Φθιώτιδα, ύστερα α Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Υποδομών κ. Χρυσοχοϊδη, με τη συμμετοχή 12 βουλευτών της Ν.Δ. από τη Θεσσαλία και τη Φθιώτιδα, ύστερα α Rating: 0

Μ. Ταμήλος: Ε-65 : Σε είκοσι μέρες υπογράφεται η σύμβαση για το κομμάτι Λαμία – Δομοκός

Μ. Ταμήλος: Ε-65 : Σε είκοσι μέρες υπογράφεται η σύμβαση για το κομμάτι Λαμία – Δομοκός

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Υποδομών κ. Χρυσοχοϊδη, με τη συμμετοχή 12 βουλευτών της Ν.Δ. από τη Θεσσαλία και τη Φθιώτιδα, ύστερα από πρωτοβουλία του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Ταμήλου, με αντικείμενο την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου της Ε-65.

Στη σύσκεψη, ο Υπουργός Υποδομών, δεσμεύθηκε ότι εντός 20 ημερών θα έχει υπογράψει τη σύμβαση για την ολοκλήρωση του τμήματος Λαμίας – Δομοκού, ύψους 315.000 €. Το τμήμα αυτό του έργου αυτό θα ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ, περιόδου 2015 – 2021 και θα δοθεί με ανάθεση στον νυν παραχωρησιούχο εργολάβο του έργου της Ε-65, την ΤΕΡΝΑ.

Με την κατασκευή του τμήματος Λαμίας – Δομοκού, ολοκληρώνεται η σύνδεση του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε-65 με την ΠΑΘΕ και σπάει η οδική απομόνωση της Δυτικής Θεσσαλίας, με μεγάλα αναπτυξιακά οφέλη για την περιοχή των Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή