Μ. Ταμήλος: Ημουν κι εγώ στη σύσκεψη Reviewed by Momizat on . Από το πολιτικό γραφείο του Μιχάλη Ταμήλου ανακοινώθηκαν τα εξής: "Συνάντηση με το Υπουργό Οικονομικών, κ. Ιωάννη Στουρνάρα, είχε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Από το πολιτικό γραφείο του Μιχάλη Ταμήλου ανακοινώθηκαν τα εξής: "Συνάντηση με το Υπουργό Οικονομικών, κ. Ιωάννη Στουρνάρα, είχε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Rating: 0

Μ. Ταμήλος: Ημουν κι εγώ στη σύσκεψη

Μ. Ταμήλος: Ημουν κι εγώ στη σύσκεψη

Από το πολιτικό γραφείο του Μιχάλη Ταμήλου ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Συνάντηση με το Υπουργό Οικονομικών, κ. Ιωάννη Στουρνάρα, είχε ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, μαζί με ομάδα 70 περίπου βουλευτών.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών ,όπου εκφράστηκαν οι αντιρρήσεις των βουλευτών της Ν.Δ. που προέρχονται κυρίως από την επαρχία, για την επικείμενη φορολόγηση των οικοπέδων και των αγροτεμαχίων.
Ο κ. Ταμήλος εξέφρασε στη συνάντηση τις ενστάσεις του, για την άδικη υπερφορολόγηση των οικοπέδων και των αγροτεμαχίων. Επίσης τόνισε τον αντιαναπτυξιακό χαρακτήρα του μέτρου της φορολόγησης της αγροτικής γης και παρατήρησε ότι ένα σημαντικό ποσοστό αγροτών θα βρεθεί σε αδυναμία να πληρώσει το φόρο διότι τα αγροτεμάχια του, βρίσκονται σε περιοχές χαμηλής γεωργικής παραγωγικότητας σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.
Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα ότι στα πλαίσια της διαβούλευσης σχετικά με τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, ο Υπουργός Οικονομικών θα εισακούσει τις προτάσεις των βουλευτών και θα προχωρήσει σε ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα για την ακίνητη περιουσία, στο σύνολό της”.
Οι βουλευτές της ΝΔ βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, διότι η κυβέρνηση εφαρμόζει το πρόγραμμα της ΝΔ, σε συνάρτηση με τις επιταγές της τρόικας. Ηδη τα έχουν ψηφίσει και τώρα, λένε ότι αντιδρούν…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή