Μ.Ταμήλος: “Η ανάδειξη του Ασκληπιού και της Πιαλείας είναι υπόθεση όλων” Reviewed by Momizat on . Στο 2ο Συνέδριο "Ασκληπιός και Πιαλεία" που έγινε χθές το απόγευμα στην Πιαλεία, συμμετείχε ο Βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος. Το συνέδριο οργανώθηκε από τον Στο 2ο Συνέδριο "Ασκληπιός και Πιαλεία" που έγινε χθές το απόγευμα στην Πιαλεία, συμμετείχε ο Βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος. Το συνέδριο οργανώθηκε από τον Rating: 0

Μ.Ταμήλος: “Η ανάδειξη του Ασκληπιού και της Πιαλείας είναι υπόθεση όλων”

Μ.Ταμήλος: “Η ανάδειξη του Ασκληπιού και της Πιαλείας είναι υπόθεση όλων”

Στο 2ο Συνέδριο “Ασκληπιός και Πιαλεία” που έγινε χθές το απόγευμα στην Πιαλεία, συμμετείχε ο Βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος.

Το συνέδριο οργανώθηκε από τον Δήμο Πύλης  και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιαλείας και είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον διότι παρουσιάσθηκαν πολλά ιστορικά στοιχεία που τεκμηριώνουν την δράση του θεού της Ιατρικής Ασκληπιού στην περιοχή παλαιόκαστρο Πιαλείας.

Ο Μιχάλης Ταμήλος στον χαιρετισμό του επισήμανε :

“Σήμερα κανουμε ένα μικρό βήμα για την ανάδειξη της ιστορίας του Ασκληπιού στην Τρίκκη και την Πιαλεία.
Πρέπει σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η προβολή του θέματος να πάρει πανελλήνια διάσταση και να υπάρξει η ενεργοποίηση του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ολοι θα βοηθήσουμε ώστε οι στόχοι των οργανωτών να επιτύχουν.”
(Από το πολιτικό γραφείο)

Αφήστε το σχόλιο σας