Μ. Ταμήλος: Μειώθηκε η ανεργία στον νομό Τρικάλων… Reviewed by Momizat on . Από το πολιτικό γραφείο του Μιχ. Ταμήλου πήραμε το παρακάτω δελτίο Τύπου, όπου γίνεται λόγος για... μείωση της ανεργίας στον νομό μας. Πραγματικά, όλοι απορούν: Από το πολιτικό γραφείο του Μιχ. Ταμήλου πήραμε το παρακάτω δελτίο Τύπου, όπου γίνεται λόγος για... μείωση της ανεργίας στον νομό μας. Πραγματικά, όλοι απορούν: Rating: 0

Μ. Ταμήλος: Μειώθηκε η ανεργία στον νομό Τρικάλων…

Μ. Ταμήλος: Μειώθηκε η ανεργία στον νομό Τρικάλων…

Από το πολιτικό γραφείο του Μιχ. Ταμήλου πήραμε το παρακάτω δελτίο Τύπου, όπου γίνεται λόγος για… μείωση της ανεργίας στον νομό μας. Πραγματικά, όλοι απορούν: και πού έγιναν αυτέ ςοι προσλήψεις; Μήπως είναι επαναβεβαιώσεις; Και με ποιο καθεστώς εργασίας; Πλήρους ή μερικής απασχόλησης; Διαβάστε πάντως το δελτίο:
“Με βάση τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπουργείου Εργασίας, παρουσιάζεται μικρή αλλά σαφής κάμψη της ανεργίας σε επίπεδο Νομού Τρικάλων, τόσο για το μήνα Οκτώβριο όσο και για το δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2013.

Όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα, έχουμε θετικό πρόσημα κατά 1.576 άτομα στην απασχόληση στο νομό Τρικάλων, με τις προσλήψεις να υπερτερούν των οικειοθελών  αποχωρήσεων, των καταγγελιών συμβάσεων και των συμβάσεων που έληξαν.

 

ΜΗΝΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΛΗΞΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΙΣΟΖΥΓΙΟ
10Ος

2013

1272

353

156

146

655

617

ΙΑΝ-ΟΚΤ.

5304

1591

1177

960

3728

1576

 

Με βάση την παραπάνω εικόνα, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, εκφράζει την αισιοδοξία του για το μέλλον, τονίζοντας ότι οι συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει η Κυβέρνηση για την αύξηση της απασχόλησης και την καταπολέμηση της ανεργίας αποδίδουν τους πρώτους καρπούς”.

Σχόλια (1)

 • Δημήτρης Κέμος

  Κύριε Βουλευτά, παράλληλα σήμερα δημοσιεύεται και μία άλλη είδηση για τον Νομό μας!
  «Έχουμε 23.000 τρικαλινούς που θα λάβουν δωρεάν τρόφιμα, μέσω του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με βάση πρόγραμμα της Ε.Ε. δηλαδή είκοσι τρεις χιλιάδες άνθρωποι που να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας στον νομό μας… Δηλαδή το 1/6 των κατοίκων!!!»
  Αν υπολογίζετε και όσους εμφανίζονται ως απασχολούμενοι λαμβάνοντας ένα μεροκάματο, τότε αυτό ΝΑΙ είναι μείωση της ανεργίας! Μπράβο! Επιτυχία!
  Αλλά, καλύτερο αποτέλεσμα για “μείωση” θα είχατε αν προσθέτατε και αυτούς που δεν δηλώνονται στον ΟΑΕΔ, ακόμη – ακόμη και αυτούς που μετανάστευσαν από τα Τρίκαλα στην Γερμανία, Ολλανδία, Αυστραλία, Καναδά κ.λ.π. …. Ε, ναι! Αν εξαφανισθούν ακόμη καμιά 10.000 χιλιάδες τρικαλινοί τότε να δείτε πόσο περισσότερο θα μειωθεί πραγματικά η ανεργία!!!!!!
  Από την άλλη, τόσες πολλές επενδύσεις έγιναν στον νομό μας τώρα τελευταία και τόσοι πολλοί βρήκαν δουλειά??? Πω πω πω! Τι story! Εδώ δεν είχαμε επενδύσεις στις καλές εποχές τώρα θα έχουμε????
  Μήπως άνοιξαν περισσότερες επιχειρήσεις απ’ αυτές που έκλεισαν μέσα στο 2013???
  Αχ! Να, το βρήκα επιτέλους! Θα εννοείτε αυτούς που διορίσατε στο Δημόσιο-Δήμο κ.λ.π.! Πληρώστε κορόιδα και άλλο φόρο (αυτοκινήτων, ακινήτων κ.λ.π. και γενικώς άμεσων και έμμεσων φόρων)! Μωρέ μπράβο «σακσές στόρυ» για τον Νομό μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Κάτι άλλο κουφό????

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας