Μ. Ταμήλος: Να αποκατασταθεί το παλιό εργοτάξιο της ΑΤΤΙΚΑΤ Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, συνοδευόμενος από τον πρώην Δήμαρχο Μαλακασίου, κ. Χρήστο Μαλακασιώτη, επισκέφθηκε χθες το γραφείο Πρωθυπουργού κ. Αντώ Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, συνοδευόμενος από τον πρώην Δήμαρχο Μαλακασίου, κ. Χρήστο Μαλακασιώτη, επισκέφθηκε χθες το γραφείο Πρωθυπουργού κ. Αντώ Rating: 0

Μ. Ταμήλος: Να αποκατασταθεί το παλιό εργοτάξιο της ΑΤΤΙΚΑΤ

Μ. Ταμήλος: Να αποκατασταθεί το παλιό εργοτάξιο της ΑΤΤΙΚΑΤ
Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, συνοδευόμενος από τον πρώην Δήμαρχο Μαλακασίου, κ. Χρήστο Μαλακασιώτη, επισκέφθηκε χθες το γραφείο Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να ζητήσει την περιβαλλοντική αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν κατά την εκτέλεση των έργων διάνοιξης και κατασκευής τμήματος της Εγναντίας οδού στο ύψος της Τ/Κ Παναγίας.
Ο κ. Ταμήλος συναντήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού, κ. Μπούρα και του παρέδωσε υπόμνημα των κατοίκων της Παναγίας με το οποίο ζητούν την αποκατάσταση του περιβάλλοντος από τις ζημιές που προκλήθηκαν σ’ αυτό από τον ανάδοχο εταιρεία κατασκευής της ΕΓΝΑΝΤΙΑΣ, “ΑΤΤΙ-ΚΑΤ Α.Ε.”, καθώς και την απομάκρυνση του εγκαταλελειμένου μηχανολογικού εξοπλισμού από το παλιό εργοτάξιο της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ στην Παναγία.

Στη συνέχεια ο βουλευτής της Ν.Δ. και ο πρώην Δήμαρχος Μαλακασίου, επισκέφθηκαν το διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Υποδομών, κ. Νασιάκο για να υποβάλλουν αρμοδίως στον Υπουργό Υποδομών, κ. Χρυσοχοϊδη, το υπόμνημα για την περιβαλλοντική αποκατάσταση του παλαιού  εργοταξίου της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ Α.Ε.στην Παναγία.

Ο κ.Ταμήλος έμεινε ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση του θέματος από τους θεσμικούς παράγοντες που συνάντησε και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το σοβαρό αυτό θέμα θα επιλυθεί με την άμεση περιβαλλοντικά αποκατάσταση μέσω κρατικής χρηματοδότησης από τα συναρμόδια Υπουργεία.

 

Αφήστε το σχόλιο σας