Μ. Ταμήλος : Παράταση ισχύος αδείων λαϊκών αγορών Reviewed by Momizat on . Με Τροπολογία - προσθήκη στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων "Ενσωμάτωση στο Ελληνικό Δίκαιο αποφάσεων της Ε.Ε. π Με Τροπολογία - προσθήκη στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων "Ενσωμάτωση στο Ελληνικό Δίκαιο αποφάσεων της Ε.Ε. π Rating: 0

Μ. Ταμήλος : Παράταση ισχύος αδείων λαϊκών αγορών

Μ. Ταμήλος : Παράταση ισχύος αδείων λαϊκών αγορών
Με Τροπολογία – προσθήκη στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων “Ενσωμάτωση στο Ελληνικό Δίκαιο αποφάσεων της Ε.Ε. περί μέτρων επιτήρησης εναλλακτικά προς την προσωρινή κράτηση”, παρατείνεται η ισχύς των αδειών επαγγελματιών λαϊκών αγορών.

Συγκεκριμένα στην τροπολογία αναφέρεται : “Μετατίθεται χρονικά κατά ένα δίμηνο (από 31-10-2014 σε 31-12-2014), η ισχύς των υφιστάμενων αδειών για τους επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών, μεταφερομένης αντίστοιχα (από 31/12/2014 σε 2/3/2015) της καταληκτικής ημερομηνίας για την ολοκλήρωση, από τα αρμόδια όργανα των Περιφερειών και των Δήμων, της διαδικασίας αξιολόγησης και ελέγχου των δικαιολογητικών για την ανανέωσή τους.”

Από το Πολιτικό Γραφείο

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή