Μ. Ταμήλος: Σε νέα τροχιά ανάπτυξης η κρατική βιομηχανία ξύλου Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Την Κρατική Βιομηχανία Ξύλου του Δασαρχείου Καλαμπάκας , επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Τον κ. Ταμήλο Την Κρατική Βιομηχανία Ξύλου του Δασαρχείου Καλαμπάκας , επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Τον κ. Ταμήλο Rating: 0

Μ. Ταμήλος: Σε νέα τροχιά ανάπτυξης η κρατική βιομηχανία ξύλου Καλαμπάκας

Μ. Ταμήλος: Σε νέα τροχιά ανάπτυξης η κρατική βιομηχανία ξύλου Καλαμπάκας

Την Κρατική Βιομηχανία Ξύλου του Δασαρχείου Καλαμπάκας , επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Τον κ. Ταμήλο υποδέχθηκε ο υπεύθυνος λειτουργίας της Βιομηχανίας Ξύλου κ. Τάκης Βράκας, δασολόγος του Δασαρχείου Καλαμπάκας, ο οποίος ξενάγησε το βουλευτή στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας.

Η κρατική βιομηχανία ξύλου Καλαμπάκας, λειτουργεί από το 1947, παράγοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας (κιόσκια, τραπεζοπάγκους, παγκάκια, κ.λ.π.), τα οποία διατίθενται σε δημόσιες υπηρεσίες, Σχολεία , Δήμους και Νοσοκομεία όλης της χώρας, έναντι συμβολικού τιμήματος.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, η κρίση έχει πλήξει τη ζωτική αυτή βιομηχανία για την επαρχία Καλαμπάκας και η μείωση του προσωπικού που εργάζεται σ’ αυτή έχει δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία της και στον όγκο της παραγωγής.

Σύμφωνα όμως με την ενημέρωση που έγινε από τον Δασάρχη Καλαμπάκας κ. Χρήστο Πίσσια στον βουλευτή της Ν.Δ., το πρόβλημα της λειτουργίας της Βιομηχανίας Ξύλου πρόκειται να επιλυθεί άμεσα με την εγκατάσταση εργολάβου, ο οποίος θα αναλάβει το έργο της κατασκευής των προϊόντων για δύο χρόνια, προσλαμβάνοντας έμπειρο προσωπικό και λειτουργώντας ως υπερεργολάβος για λογαριασμό της Κρατικής Βιομηχανίας ξύλου.

Ο κ. Ταμήλος διαβεβαίωσε το προσωπικό της βιομηχανίας ξύλου ότι θα σταθεί αρωγός των προσπαθειών του Δασαρχείου Καλαμπάκας, για την καλύτερη αξιοποίηση του εργοστασίου, το οποίο αξιοποιεί το δασικό πλούτο της Πίνδου και ταυτόχρονα προσφέρει προϊόντα ξύλου υψηλής ποιότητας σε Φορείς του Δημοσίου σε όλη την Ελλάδα.

Από το Πολιτικό Γραφείο

tamilos xilo

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή