Μ. Ταμήλος: Στηρίζω την ΕΑΣ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Από το Πολιτικό Γραφείo του Μιχάλη Ταμήλου, βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου: Τα νέα γραφεία της EΑΣ Τρικάλων, επισκέφθηκε σήμερα το Από το Πολιτικό Γραφείo του Μιχάλη Ταμήλου, βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου: Τα νέα γραφεία της EΑΣ Τρικάλων, επισκέφθηκε σήμερα το Rating: 0

Μ. Ταμήλος: Στηρίζω την ΕΑΣ Τρικάλων

Μ. Ταμήλος: Στηρίζω την ΕΑΣ Τρικάλων

Από το Πολιτικό Γραφείo του Μιχάλη Ταμήλου, βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

Τα νέα γραφεία της EΑΣ Τρικάλων, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, ο βουλευτής της Ν.Δ., κ. Μιχάλης Ταμήλος,

Τον κ. Ταμήλο, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Τρικάλων, κ. Αχιλλέας Λιούτας, ο οποίος τον ξενάγησε στα νέα ανακαινισμένα γραφεία της ΕΑΣ, που στεγάζονται πλέον στο χώρο του Εκκοκκιστηρίου βάμβακος στο Μεγαλοχώρι.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες συζήτησαν για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Συνεταιριστικής Οργάνωσης και την πορεία συγκέντρωσης βάμβακος από τα Εκκοκκιστήρια της Ένωσης, σε Μεγαλοχώρι και Σερβωτά.

Ο κ. Λιούτας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις ποσότητες αλλά και την ποιότητα του βάμβακος που συγκεντρώνει η Ένωση και ζήτησε τη μεσολάβηση του βουλευτή, για να εκταμιεύθηκε η επιστροφή του Φ.Π.Α. που οφείλεται στην ΕΑΣΤ από το Υπουργείο Οικονομικών.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ, ενημέρωσε το βουλευτή για την πρόθεση της  συνεταιριστικής εταιρείας να μισθώσει τις εγκαταστάσεις της ποτοποιείας  της Ένωσης Καρδίτσας, προκειμένου να επεκταθεί η αμπελοκομία στο Νομό Τρικάλων και να αυξηθεί ο κύκλος εργασιών της ΕΑΣ.

Ο κ. Ταμήλος από την πλευρά του, διαβεβαίωσε ότι  στηρίζει πάντα τις προσπάθειες της ΕΑΣ Τρικάλων και δεσμεύθηκε να προωθήσει τα αιτήματα της ΕΑΣ προς τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή