Μ. Ταμηλος: Ευκαιρία για επενδυσείς μετά την ολοκλήρωση του φράγματος Μεσοχώρα Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος συμμετείχε στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου 2014, στην αίθουσα συνεδριάσεων του π Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος συμμετείχε στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου 2014, στην αίθουσα συνεδριάσεων του π Rating: 0

Μ. Ταμηλος: Ευκαιρία για επενδυσείς μετά την ολοκλήρωση του φράγματος Μεσοχώρα

Μ. Ταμηλος: Ευκαιρία για επενδυσείς μετά την ολοκλήρωση του φράγματος Μεσοχώρα

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος συμμετείχε στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου 2014, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Πινδαίων, στα Στουρναραίϊκα Πύλης και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ορεινού Οδικού Άξονα Τρικάλων-Πύλης στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής.
Θέμα της Ημερίδας ήταν «Ανάπτυξη της ορεινής Νοτιοδυτικής Πίνδου μετά την ολοκλήρωση του φράγματος του Αχελώου» και επιχειρήθηκε να αποτυπωθούν τα νέα δεδομένα της ευρύτερης περιοχής που θα προκύψουν από την λειτουργία του υδροηλεκτρικού φράγματος Μεσοχώρας για την τοπική οικονομία και για τις ζωές των ανθρώπων της περιοχής.       
Στον χαιρετισμό του ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος, αφού εξέφρασε την απογοήτευση του που «χάθηκαν» 30 χρόνια, επισήμανε πως «κάποια στιγμή πρέπει να παίρνουμε και αποφάσεις στις οποίες υπάρχουν και οι ΄΄χαμένοι΄΄ που θα πρέπει να αποζημιώνονται στο ακέραιο προκειμένου να μπορούμε οι υπόλοιποι να προχωράμε μπροστά και ζήτησε να μην υπάρχει ολιγωρία κράτους και κυβερνήσεων που να οδηγεί στο να χάνονται εκατομμύρια ευρώ».
Ο κ. Ταμήλος τόνισε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα η ΔΕΗ θα είναι σε θέση να δώσει περίπου 130 εκ. ευρώ για την λειτουργία του φράγματος (μελέτες επισκευής του φράγματος ώστε να τεθεί σε λειτουργία και αποζημιώσεις των κατοίκων) και επίσης αποκάλυψε πως έχει παραδοθεί στον υπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη η μελέτη της βελτίωσης του οδικού άξονα [Αρματολικό-Γέφυρα «Αλεξίου»] προϋπολογισμού 50 εκ. ευρώ, προκειμένου να δημιουργηθεί οδικό δίκτυο στην περιοχή και τέλος ζήτησε να υπάρξει από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς μία «δημιουργική συζήτηση για επενδύσεις στην περιοχή».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή