“Νέα έξυπνη έκπληξη”…. από τον Δήμο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Προβληματισμό και έκπληξη προκαλεί το σημείο που επιλέχθηκε από τους αρμόδιους του δήμου Τρικκαίων για να τοποθετήσουν, τις μπάρες στάθμευσης για μηχανάκια ή πο Προβληματισμό και έκπληξη προκαλεί το σημείο που επιλέχθηκε από τους αρμόδιους του δήμου Τρικκαίων για να τοποθετήσουν, τις μπάρες στάθμευσης για μηχανάκια ή πο Rating: 0

“Νέα έξυπνη έκπληξη”…. από τον Δήμο Τρικκαίων

“Νέα έξυπνη έκπληξη”…. από τον Δήμο Τρικκαίων

Προβληματισμό και έκπληξη προκαλεί το σημείο που επιλέχθηκε από τους αρμόδιους του δήμου Τρικκαίων για να τοποθετήσουν, τις μπάρες στάθμευσης για μηχανάκια ή ποδήλατα, στο συγκεκριμένο σημείο πίσω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TV 10 οι μπάρες τοποθετήθηκαν πάνω στη στροφή, τη στιγμή που βάση ΚΟΚ πρέπει να έχουν πέντε μέτρα απόσταση. Επίσης εδώ και αρκετές μέρες, παραμένει το σελοφάν, όπως τοποθετήθηκε εξ αρχής από το συνεργείο, ενώ την προχειρότητα της δουλειάς, δείχνει πως τα σίδερα δεν μπήκαν στο έδαφος, όπως προβλέπεται απλά καρφώθηκαν επιφανειακά.

Με ποια λογική και ποια σχεδιασμό μπήκαν οι μπάρες σε αυτό το σημείο, πάνω στη στροφή, ακόμα προσπαθούμε να το καταλάβουμε.

tv10.gr

Σχόλια (2)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή