Νέα ακτογραμμή στη λίμνη Πλαστήρα Reviewed by Momizat on . Μέχρι και το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ασχολήθηκε με την πτώση της στάθμης στη λίμνη Πλαστήρα και τα προβλήματα που δημιουργεί. Το σχετικό δημοσίευμα σημειών Μέχρι και το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ασχολήθηκε με την πτώση της στάθμης στη λίμνη Πλαστήρα και τα προβλήματα που δημιουργεί. Το σχετικό δημοσίευμα σημειών Rating: 0

Νέα ακτογραμμή στη λίμνη Πλαστήρα

Νέα ακτογραμμή στη λίμνη Πλαστήρα

Μέχρι και το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ασχολήθηκε με την πτώση της στάθμης στη λίμνη Πλαστήρα και τα προβλήματα που δημιουργεί. Το σχετικό δημοσίευμα σημειώνει αναλυτικά:

“Ψαράδες ψαρεύουν σε λωρίδες ξηράς και μια νέα ακτογραμμή ξεπροβάλει εκεί που πριν ήταν νερό, λόγω της πτώσης της στάθμης στη λίμνη Πλαστήρα, Τρίτη 26 Αυγούστου 2014. Φέτος οι εισροές στη λίμνη Πλαστήρα είναι πολύ μικρές, εξαιτίας των λιγοστών βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων. Η έλλειψη αυτή δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στους 100.000 κατοίκους του Νομού Καρδίτσας, που υδρεύονται από τα νερά της λίμνης, αλλά και στους αγρότες της Καρδίτσας και της Λάρισας, που με τα νερά αυτά ποτίζουν τα χωράφια τους. Αυτήν τη χρονική περίοδο η στάθμη της λίμνης βρίσκεται στα 785,87 μέτρα κι απομένει μόλις ένα μέτρο για το όριο επιφυλακής.”

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή