Νέα ακύρωση πλειστηριασμών στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Για άλλη μια φορά το απόγευμα της Τετάρτης, η συσταθείσα Επιτροπή Αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς, ανέβαλε πλειστηριασμό σπιτιού συμπολίτη. Υπήρξε συμμετοχή Για άλλη μια φορά το απόγευμα της Τετάρτης, η συσταθείσα Επιτροπή Αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς, ανέβαλε πλειστηριασμό σπιτιού συμπολίτη. Υπήρξε συμμετοχή Rating: 0

Νέα ακύρωση πλειστηριασμών στα Τρίκαλα

Νέα ακύρωση πλειστηριασμών στα Τρίκαλα

Για άλλη μια φορά το απόγευμα της Τετάρτης, η συσταθείσα Επιτροπή Αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς, ανέβαλε πλειστηριασμό σπιτιού συμπολίτη. Υπήρξε συμμετοχή μελών της Επιτροπής και άλλων τρικαλινών, με αποτέλεσμα και αυτός ο πλειστηριασμός να ακυρωθεί.
Το ερώτημα, που εκφράστηκε και στη συγκέντρωση, ήταν, πώς θα γίνει διαχωρισμός των πλειστηριασμών. Αλλά το σημαντικότερο είναι, μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό το εβδομαδιαίο ραντεβού. Η ακτιβιστική ενέργεια έχει μεν αποτέλεσμα, αλλά, αν δεν συνοδεύεται από παράλληλες δράσεις, που να συσπειρώνουν περισσότερο κόσμο, στο τέλος θα αποστεωθεί και τότε, θα αρχίσουν οι αντιπαραθέσεις.
pleist3 pleist1 pleist2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή