Νέα ανακοίνωση για το αναψυκτήριο Reviewed by Momizat on . Ανακοίνωση εξέδωσε το e-trikala για τη διάθεση χώρου για αναψυκτήριο στο παγοδρόμιο στον Ληθαίο, για το οποίο επίκειται η αυριανή αυτοψία από την Εισαγγελική Αρ Ανακοίνωση εξέδωσε το e-trikala για τη διάθεση χώρου για αναψυκτήριο στο παγοδρόμιο στον Ληθαίο, για το οποίο επίκειται η αυριανή αυτοψία από την Εισαγγελική Αρ Rating: 0

Νέα ανακοίνωση για το αναψυκτήριο

Νέα ανακοίνωση για το αναψυκτήριο

Ανακοίνωση εξέδωσε το e-trikala για τη διάθεση χώρου για αναψυκτήριο στο παγοδρόμιο στον Ληθαίο, για το οποίο επίκειται η αυριανή αυτοψία από την Εισαγγελική Αρχή για το παγοδρόμιο. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Διατίθεται χώρος για εκμετάλλευση αναψυκτηρίου στο κέντρο της πόλης, παραπλεύρως παγοδρομίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 μμ. υποβάλλοντας την αντίστοιχη Ηλεκτρονική Αίτηση ενδιαφέροντος. Για να συμπληρώσετε την Ηλεκτρονική Αίτηση Ενδιαφέροντος  [ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ]». Η ίδια ανακοίνωση παραπέμπει στην κατηγορία “Ανακοινώσεις” του Δήμου Τρικκαίων, από όπου ομοίως κάποιος μπορεί να την αναζητήσει. Στην πρόσκληση ζητούνται τα εξής στοιχεία: Επωνυμία επιχείρησης, ΑΦΜ, ΔΟΥ, ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου επικοινωνίας.

Η προηγούμενη ανακοίνωση είχε δημοσιευθεί την προηγούμενη εβδομάδα και είχε καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 8η Νοεμβρίου. Αγνοείται ο λόγος για τον οποίο εκδόθηκε νέα ανακοίνωση.
Τα αναψυκτήρια υπόκεινται σε αγορανομικές διατάξεις. Δεν είναι γνωστό ποιο είδος αναψυκτηρίου θα λειτουργήσει, αλλά, έτσι κι αλλιώς, όλα τα σχετικά ρυθμίζονται από τις αγορανομικές διατάξεις, όπως για την άδεια λειτουργίας, τις διατάξεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, την απαγωγή αποβλήτων, τον χώρο αποθήκευσης, το νερό, τα αποδυτήρια για τους εργαζόμενους, τις συνθήκες υγιεινής κ.α.

Σημειώνεται, ακόμη, ότι λίγες ώρες μετά τη λήξη της προθεσμίας, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, με το υπ’ αριθμόν 16 θέμα να τιτλοφορείται «Λήψη απόφασης για τροποποίηση-συμπλήρωση της αριθμ. 436/2013 ΑΔΣ που αφορά στη  συμμετοχή των επιχειρήσεων στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά “Μύλος των Ξωτικών 2013-2014”, εντός του χώρου του πάρκου Ματσόπουλου». Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά στην έγκριση λειτουργίας περιπτέρων από επιχειρήσεις τρικαλινών και μη τρικαλινών ιδιοκτητών. Δεν είναι γνωστό, αν το θέμα που το βράδυ της Πέμπτης θα συζητηθεί, θα αφορά το αναψυκτήριο.

Θανάσης Μιχαλάκης

 

Αφήστε το σχόλιο σας