Νέα απεργία διοικητικών υπαλλήλων στο Π.Θ. Reviewed by Momizat on . Σε νέα 48ωρη απεργία βρίσκεται από σήμερα το πρωί το Διοικητικό Προσωπικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (απεργεί την Τρίτη 8/10/2013 και την Τετάρτη 9/10/2013) γι Σε νέα 48ωρη απεργία βρίσκεται από σήμερα το πρωί το Διοικητικό Προσωπικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (απεργεί την Τρίτη 8/10/2013 και την Τετάρτη 9/10/2013) γι Rating: 0

Νέα απεργία διοικητικών υπαλλήλων στο Π.Θ.

Νέα απεργία διοικητικών υπαλλήλων στο Π.Θ.

Σε νέα 48ωρη απεργία βρίσκεται από σήμερα το πρωί το Διοικητικό Προσωπικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (απεργεί την Τρίτη 8/10/2013 και την Τετάρτη 9/10/2013) για τη διαθεσιμότητα. Εισέρχονται, έτσι στην 5η εβδομάδα των κινητοποιήσεων τους. Επομένως, κάποιες Γραμματείες των Τμημάτων θα λειτουργούν επειδή οι διοικητικοί υπάλληλοι που τις στελεχώνουν, συμμετέχουν στην απεργία. Ο Σύλλογο συνιστά σε όσους σκοπεύουν να μετακινηθούν, να έρθουν πρώτα σε επικοινωνία με την αντίστοιχη Γραμματεία του Τμήματος, ώστε να επιβεβαιωθεί η λειτουργία της.

Μαζί με τους υπαλλήλους του ΠΘ, μετέχουν υπάλληλοι από άλλα επτά πανεπιστήμια: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σε κάποιες σχολές πάντως αρχίζουν τα μαθήματα, και οι πρυτάνεις καλούν τους πρωτοετείς φοιτητές να τα παρακολουθήσουν, παρότι δεν έχουν εγγραφεί λόγω της απεργίας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή