Νέα αποτυχία της κυβέρνησης στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Την τρίτη της κατά σειρά αποτυχία, μετά από εκείνες του Νοεμβρίου του 2013 και του περασμένου Απριλίου, σημείωσε η κυβέρνηση στα Τρίκαλα. Στο θέμα των ανοιχτών Την τρίτη της κατά σειρά αποτυχία, μετά από εκείνες του Νοεμβρίου του 2013 και του περασμένου Απριλίου, σημείωσε η κυβέρνηση στα Τρίκαλα. Στο θέμα των ανοιχτών Rating: 0

Νέα αποτυχία της κυβέρνησης στα Τρίκαλα

Νέα αποτυχία της κυβέρνησης στα Τρίκαλα

Την τρίτη της κατά σειρά αποτυχία, μετά από εκείνες του Νοεμβρίου του 2013 και του περασμένου Απριλίου, σημείωσε η κυβέρνηση στα Τρίκαλα. Στο θέμα των ανοιχτών καταστημάτων τις Κυριακές, φαίνεται ξεκάθαρα ότι το μέτρο έχει αποτύχει.

 

 

Στην Τρικαλινή αγορά σήμερα Κυριακή  ήρεμα ήταν τα πράγματα καθώς πολλοί καταστηματάρχες κράτησαν κατεβασμένα τα ρολά των καταστημάτων και μόνο τα μεγάλα καταστήματα επέλεξαν να ανοίξουν, με την αγορά φυσικά να θυμίζει «νεκροταφείο» καθώς ο κόσμος είτε γιατί δεν έχει χρήματα, είτε σνομπάροντας την ακατανόητη κυβερνητική απόφαση, είτε με σύμμαχο τον καλό καιρό αποφάσισε να πάει στα ορεινά θέρετρα και τις κοντινές παραλίες. 

οδός Απόλλωνος

οδός Απόλλωνος

Φυσικά ανοιχτά ήταν τα «κινέζικα» καταστήματα όπως και ελάχιστοι μικρομεσαίοι οι οποίοι έκλεισαν μετά από μερικές ώρες. Όπως είπαν καταστηματάρχες της αγοράς στην trikkipress δεν υπάρχει νόημα σε αυτό το μέτρο καθώς τα έξοδα λειτουργίας θα είναι τεράστια και πολλά μαγαζιά θα κλείσουν μην μπορώντας να ανταπεξέλθουν σε αυτά. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

οδός Κονδύλη

Τα σούπερ μάρκετ από την πλευρά τους χρησιμοποίησαν το “δυνατό τους όπλο”, τις γνωστές προσφορές προκειμένου να δελεάσουν τους καταναλωτές. Αυτή ήταν η εικόνα σήμερα της Τρικαλινής αγοράς και οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές της “κοσμοσυρροής’  που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης αλλά και περιφερειακά. 

​οδός Γαριβάλδη

​οδός Γαριβάλδη

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή