Νέα αρχή στον Δ. Καλαμπάκας, με ριζοσπαστική δημοτική κίνηση Reviewed by Momizat on . Η συνέχεια ενός, πρωτόγνωρου για τα κοινά της πόλης, εγχειρήματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014  στο καφέ του ξενοδοχείου EDELWEISS στην Καλαμπά Η συνέχεια ενός, πρωτόγνωρου για τα κοινά της πόλης, εγχειρήματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014  στο καφέ του ξενοδοχείου EDELWEISS στην Καλαμπά Rating: 0

Νέα αρχή στον Δ. Καλαμπάκας, με ριζοσπαστική δημοτική κίνηση

Νέα αρχή στον Δ. Καλαμπάκας, με ριζοσπαστική δημοτική κίνηση

Η συνέχεια ενός, πρωτόγνωρου για τα κοινά της πόλης, εγχειρήματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014  στο καφέ του ξενοδοχείου EDELWEISS στην Καλαμπάκα.

Οι πολίτες συμμετείχαν ενεργά στη διαμόρφωση του ονόματος του νέου συνδυασμού, που πλέον ονομάζεται «Δημιουργική- Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Δήμου Καλαμπάκας» Η ανοιχτή , διαφανής , ισότιμη επαφή και διάλογος αποτελεί πρόοδο ,πλούτο και εξέλιξη για τη νέα μας πρωτοβουλία.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης η Πέρυ Χαρτοπούλου έκανε μια ανασκόπηση της πορείας της κίνησης, έθεσε το πλάνο της διαδικασίας και ανέγνωσε την ανακοίνωση του συντονιστικού της παράταξης περί της ονοματολογίας:
«Επειδή το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα παρατηρήθηκε μία έντονη κινητικότητα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με τον επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης η οποία φωτογράφισε ορισμένα πρόσωπα οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι:
– Θεμελιώδης Αρχή της δημοτικής κίνησης είναι ότι τόσο η απόφαση για την συμμετοχή της κίνησης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές όσο και για το ποιο πρόσωπο θα τεθεί επικεφαλής της θα ληφθούν από το σύνολο των πολιτών που θα πλαισιώσουν την εν λόγω κίνηση, μετά από διαβούλευση.
– Ως εκ τούτου η οποιαδήποτε υπόθεση για το όνομα του επικεφαλής της παράταξης είναι άνευ αντικειμένου, εφόσον τίποτε δεν έχει προαποφασισθεί.
– Μέχρι την 31.01.2014 η δημοτική κίνηση θα δέχεται πιθανές υποψηφιότητες για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στην κίνηση και το Συντονιστικό Όργανο της κίνησης το οποίο εκλέχθηκε στην προηγούμενη συνάντηση θα ανακοινώσει τόσο την ενδεχόμενη κάθοδο της κίνησης στις δημοτικές εκλογές όσο και τον επικεφαλής της».
Στη συνέχεια η Βάσω Κωστοπούλου ανέγνωσε το σχέδιο διακήρυξης της παράταξης που τέθηκε σε διαβούλευση για προτάσεις- εμπλουτισμό ή τροποποιήσεις μέχρι και την 31 Ιανουαρίου 2014.
Ο Βασίλης Παππάς έκανε την δική του τοποθέτηση και ανακοίνωσε τα δυο ονόματα του επικείμενου συνδυασμού που θα κατέλθει στις εκλογές με υποψήφιο που θα ανακοινωθεί σε λίγο καιρό. Τα ονόματα που ανακοίνωσε και ανέλυσε ο κ. Παππάς είναι “Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Καλαμπάκας” και “Πολίτες Καλαμπάκας σε δράση”. Μετά από διαβούλευση των πολιτών αποφασίστηκε τελικά το όνομα του συνδυασμού να είναι: «Δημιουργική- Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Δήμου Καλαμπάκας».

Ακολούθησαν τοποθετήσεις και ερωτήσεις πολιτών με  εποικοδομητικό διάλογο και αναμένεται νέα συνάντηση σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες μας για τη μαζική τους ανταπόκριση στην πρόσκληση της «Δημιουργικής- Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Δήμου Καλαμπάκας» που συνέβαλαν με την συμμετοχή τους σε έναν γόνιμο και δημοκρατικό διάλογο. Ως «Δημιουργική- Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Δήμου Καλαμπάκας»δεσμευόμαστε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα αναλάβουμε εκείνες τις πρωτοβουλίες στην περιοχή ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης όσων βρέθηκαν κοντά μας και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας.

Καλαμπάκα
22-1-2014

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή