Νέα δήλωση παραίτησης από την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Tρικάλων – Παραιτήθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος Reviewed by Momizat on . Μια ακόμη δήλωση παραίτησης από την ΝΕ του Σύριζα Τρικάλων έρχεται να προστεθεί στο μπαράζ αποχωρήσεων που σημειώθηκαν αυτή την εβδομάδα. Την παραίτησή του από Μια ακόμη δήλωση παραίτησης από την ΝΕ του Σύριζα Τρικάλων έρχεται να προστεθεί στο μπαράζ αποχωρήσεων που σημειώθηκαν αυτή την εβδομάδα. Την παραίτησή του από Rating: 0

Νέα δήλωση παραίτησης από την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Tρικάλων – Παραιτήθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος

diwti-xristopoulos

Μια ακόμη δήλωση παραίτησης από την ΝΕ του Σύριζα Τρικάλων έρχεται να προστεθεί στο μπαράζ αποχωρήσεων που σημειώθηκαν αυτή την εβδομάδα.

Την παραίτησή του από την Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο γνωστός συνδικαλιστής , καθηγητής στο επάγγελμα κ. Γιαννης Χριστόπουλος , σημειώνοντας τα εξής :

 

Συντρόφισσες, σύντροφοι.

Έρχεται πάντα ο χρόνος και ο χώρος, όπου ο καθένας βρίσκεται σε καμπή επιλογής. Επιλογή σου είναι να αντιδράσεις ήπια ή βίαια στο τρίτο μνημόνιο αυτής της κυβέρνησης. Υπάρχουν πάντα επιχειρήματα, για να αποδεχτείς με τη θέλησή σου ή αναγκαστικά, μια συμφωνία για να μείνουν οι άνεργοι· άνεργοι, οι φτωχοί· φτωχοί και τα κουμάντα του τόπου· κουμάντα.

Επιλογή σου όμως είναι να αντιδράσεις κι όταν ακούς από τον Αλέξη Τσίπρα στο διάγγελμά του, ως πρωθυπουργού, να λέει: “ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ..” Γιατί ας μη κρυβόμαστε, είναι ΕΠΙΛΟΓΗ αλλαγής, από το ΕΜΕΙΣ στο ΕΓΩ. Από το “ ή EMEIΣ ή AYTOI” στο “ΕΓΩ και η κυβέρνησή ΜΟΥ”. Ήταν το αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα, που πήγε ν’ ανοίξει ελπιδοφόρα χαραμάδα ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ πολιτικής επιλογής για μεγάλα τμήματα του κόσμου να ζούνε μ’ αξιοπρέπεια, για δε τον ΣΥΡΙΖΑ να μη γίνει παρένθεση.

Όμως τα Φρανκφούρτια Κέντρα είπαν: Δεν θα μοιραστούμε μαζί σας την εξουσία στον τόπο σας. Έτσι, απλά το είπαν: ΑΠΟΙΚΙΑ. «Με την τοπική σου κυβέρνηση, ασφαλώς. Με το δικό σου κυβερνήτη. Αλλά πάντως αποικία.

Άλλωστε ο κυβερνήτης μιας αποικίας και η τοπική της κυβέρνηση μπορούν να επιθυμούν το καλύτερο για τον λαό που ζει σ’ αυτή και να διαπραγματεύονται με το Κέντρο για να το πετύχουν.

Δεν έχουν όμως δικαίωμα πάνω σ’ αυτό. Κι όταν το Κέντρο αρνείται κι αυτοί αποτυγχάνουν, βάζουν το κεφάλι κάτω, υπακούουν και εκτελούν διαταγές. Αυτό είναι σίγουρα θλιβερό, απελπιστικό. Όμως δεν είναι πραξικόπημα από το Κέντρο. Δεν γίνονται πραξικοπήματα στις αποικίες».

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Δηλώνω την παραίτησή μου από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων και του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα σε ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ πίστεψαν και πήραν το δρόμο για το ΟΧΙ: Νεολαία, Άνεργοι, Μισθωτοί, Φτωχοί.

Ας είναι, λοιπόν, η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ένας άλλος αγωνιστικός δρόμος.

Χριστόπουλος Γιάννης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή