Νέα δημοσκόπηση για πιθανή αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Προβάδισμα 5,5% δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση Διαφορά 5,5 ποσοστιαίων μονάδων δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το TVXS. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεν Προβάδισμα 5,5% δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση Διαφορά 5,5 ποσοστιαίων μονάδων δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το TVXS. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεν Rating: 0

Νέα δημοσκόπηση για πιθανή αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ

Νέα δημοσκόπηση για πιθανή αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ
Προβάδισμα 5,5% δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση

Διαφορά 5,5 ποσοστιαίων μονάδων δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το TVXS. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 28,1%, και ακολουθεί  η ΝΔ με ποσοστό 22,6%.

Στην τρίτη θέση με ποσοστό 6,7% είναι η ΧΑ, και ακολουθούν Το Ποτάμι με ποσοστό 5,5%, το ΚΚΕ με 4,3%, οι ΑΝΕΛ με ποσοτό 2,3%, το ΠΑΣΟΚ με 2,1%, το ΚΙΔΗΣΟ με 1,5% και το ΛΑΟΣ με 1,4% ενώ δεν ανιχνεύεται στη δημοσκόπηση η ΔΗΜΑΡ.

Με την εκτίμηση εκλογικής επιρροής τα ποσοστά που λαμβάνουν τα κόμματα και οι έδρες είναι ΣΥΡΙΖΑ 34% και 146 έδρες, ΝΔ 28% και 79 έδρες, Το Ποτάμι 7,5% και 21 έδρες, όσο ακριβώς και η ΧΑ, ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,5% και 15 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 3,5% και 10 έδρες και οι ΑΝΕΛ με 3% και 8 έδρες.


Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 44% των ερωτηθέντων υποστηρίζει ότι πρέπει να δοθεί μία ευκαιρία στον Τσίπρα, ενώ το 33% θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει δεύτερη ευκαιρία για τον Αντώνη Σαμαρά.

Το 32% των ερωτηθέντων υποστηρίζει ότι το συναίσθημα με το οποίο αντιμετωπίζει τις εκλογές είναι οργή και αγανάκτηση για το παρόν, το 22% αισθάνεται φόβο και αγωνία, το 29% ελπίδα και προσδοκία για το μέλλον και το 13% αντιμετωπίζει τις εκλογές με αδιαφορία και απάθεια.

Τέλος το 62% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι δεν είναι (καθόλου ή λίγο) πιθανή η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ σε περίπτωση νίκης ΣΥΡΙΖΑ, σε αβτίθεση με το 31% που θεωρεί (πολύ και αρκετά) πιθανή θεωρεί την έξοδο της χώρας από το ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή