Νέα διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Η λαίλαπα των μνημονίων έχει φέρει τα πάνω κάτω στη χώρα και  στις ζωές μας. Οι θυσίες των εργαζόμενων δεν οδηγούν σε έξοδο από την κρίση, αντίθετα οδηγούν όλο Η λαίλαπα των μνημονίων έχει φέρει τα πάνω κάτω στη χώρα και  στις ζωές μας. Οι θυσίες των εργαζόμενων δεν οδηγούν σε έξοδο από την κρίση, αντίθετα οδηγούν όλο Rating: 0

Νέα διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στα Τρίκαλα

Νέα διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στα Τρίκαλα

Η λαίλαπα των μνημονίων έχει φέρει τα πάνω κάτω στη χώρα και  στις ζωές μας. Οι θυσίες των εργαζόμενων δεν οδηγούν σε έξοδο από την κρίση, αντίθετα οδηγούν όλο και περισσότερο στην εξαθλίωση και είναι ορατός ο κίνδυνος μιας ανθρωπιστικής κρίσης.

Ως καταναλωτές, δεν μένουμε αδρανείς. Απαντάμε με αυτοοργάνωση, αλλάζουμε συνειδητά τις καταναλωτικές μας συνήθειες και επιλέγουμε ελληνικά προϊόντα κατευθείαν απ’ τους παραγωγούς. Έτσι διασώζουμε θέσεις εργασίας, ανακυκλώνουμε το χρήμα μέσα στη χώρα μας, μειώνουμε τις εισαγωγές, συμβάλλουμε στη ζήτηση των ελληνικών προϊόντων άρα σε περισσότερες επενδύσεις για μεγαλύτερες, ποιοτικότερες καλλιέργειες των δικών μας αγροτικών προϊόντων.

Ως δίκτυο ‘’αλληλεγγύη για όλους – χωρίς μεσάζοντες’’  προχωράμε στην επόμενη δράση μας για παρέμβαση στη διαδικασία διάθεσης ειδών πρώτης ανάγκης, με:

  • Ελαιόλαδο, ανωτέρας κατηγορίας ‘’εξαιρετικό παρθένο’’ (από ομάδα παραγωγών από Φίλια και Λουτρό Μεσσηνίας), οξύτητας 0,1- 0,3%, σε συσκευασίες των  5 λίτρων, με τελική τιμή 3,2 ευρώ ανά λίτρο (16,0 €/ 5 λίτρα),
  • Αλεύρι, (από αλευρόμυλο περιοχής Τρικάλων):

– άσπρο για όλες τις χρήσεις, σε συσκευασίες 10 και 25 κιλών στην τιμή 6 € και 14 € αντίστοιχα,

κίτρινο, σε συσκευασίες 10 κιλών, στην τιμή 6 € / συσκευασία, και

  • Ψάρια – κέφαλοι, σε περιορισμένη ποσότητα (από Αλιευτικό Συνεταιρισμού Βιστωνίδας & Βιστωνικού κόλπου, Ν. Ξάνθης) με 3,0 € το κιλό.

Τα κριτήρια επιλογής για την προμήθεια των προϊόντων είναι:

  • ·Διάθεση προϊόντων ανωτέρας ποιότητας, πιστοποιημένα και τυποποιημένα.
  • ·Προμήθεια απ’ ευθείας από παραγωγούς ή παραγωγικές συλλογικότητες χωρίς την παρεμβολή μεσαζόντων.
  • ·Εναλλαγή στους προμηθευτές ώστε να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι παραγωγοί αλλά και οι καταναλωτές να γνωρίσουν τις σχετικές με τα αγαθά επιχειρήσεις.

Για τη σωστή οργάνωση των δράσεών μας και τον καλύτερο προγραμματισμό με τους παραγωγούς, παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να δηλώσουν εκ των προτέρων τα είδη και τις ποσότητες που επιθυμούν.

Για παραγγελίες επικοινωνείστε:

ηλεκτρονικά, στέλνοντας email στη διεύθυνση: xorismesazontestrikala1@gmail.com ή

τηλεφωνικά, στους αριθμούς: 24310 76836, 24310 31364, 6983884907(what’s up), 6974795361(cosmote), 6934042055(wind)

Η διάθεση θα γίνει το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, και ώρα 11,00 π.μ. μέχρι 1.00 το μεσημέρι

(11 π.μ. – 12 μεσημέρι για όσους το επώνυμο αρχίζει από Α – Λ, 12 μ.- 1 μ.μ. από Μ – Ω)

στο χώρο του 6ου ΚΑΠΗ Τρικάλων (απέναντι από Α’ Νεκροταφείο).

Εάν υπάρξουν πλεονάζουσες ποσότητες θα διανεμηθούν σε πολίτες εκτός παραγγελιών από 1,0 μ.μ. έως 2.0 μ.μ.

Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν για άλλη μια φορά την προσπάθειά μας, ώστε να αποτελέσει κίνητρο να συνεχίσουμε δυναμικότερα, οργανώνοντας διάθεση προϊόντων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή