Νέα δοίκηση για τον “Βουκεφάλα” Reviewed by Momizat on . Ο ιππικός σύλλογος Τρικάλων  με νέα πλέον διοίκηση μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 στα γραφεία του συλλόγου ,θα συνεχίσει την Ο ιππικός σύλλογος Τρικάλων  με νέα πλέον διοίκηση μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 στα γραφεία του συλλόγου ,θα συνεχίσει την Rating: 0

Νέα δοίκηση για τον “Βουκεφάλα”

Νέα δοίκηση για τον “Βουκεφάλα”

Ο ιππικός σύλλογος Τρικάλων  με νέα πλέον διοίκηση μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 στα γραφεία του συλλόγου ,θα συνεχίσει την επόμενη τριετία με τον ίδιο ζήλο για εκδηλώσεις και μοναδικές εξορμήσεις.

Το ψηφοδέλτιο των αρχαιρεσιών ανέδειξε για το διοικητικό συμβούλιο:Πρόεδρο  τον κ.Μίλτο Κρανιά του Θωμά , αντιπρόεδρο τον κ.Αρτέμη Κακα’ί’τσα του Ευθυμίου , γεν.γραμματέα τον κ.Ιωάννη Σατρατζέμη του Κων/νου , ταμία τον κ.Γεώργιο Σακκά του Κων/νου, έφορο πίστας ,υλικού & περιουσίας τον κ.Δημήτριο Τσιάτσιο του Ερωτόκριτου, έφορο ιππασίας τον κ.Παναγιώτη Νταή του Γεωργίου & έφορο εκδρομών -δημοσίων σχέσεων κ.Ευάγγελο Φιλίππου του Πασχάλη.

Την εξελεκτική επιτροπή απαρτίζουν : ο κ.Αντώνιος Θεμελής του Βασιλείου, ο κ.Στέφανος Κωστόπουλος του Δημητρίου & ο κ. Κων/νος Παπαχαράλαμπος του Νικολάου ενώ στο πειθαρχικό συμβούλιο , ο κ Κων/νος Αγγέλης του Χρήστου , ο κ.Δημήτριος Μπακρατσάς του Νικολάου ,ο κ.Αχιλλέας Μπαλκίζας του Νικολάου , ο  π.Κων/νος Τσιακμάκης του Στυλιανού & ο κ. Γεώργιος Χονδρός του Δημητρίου.Καλή θητεία !!!

Αφήστε το σχόλιο σας