Νέα επίθεση από τη Χρύσα Βόπη Reviewed by Momizat on .   Επανέρχεται δριμύτατη η γνωστή δικηγόρος και υποψήφια στις τελευταίες εκλογές με τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα στον Δήμο Πύλης κ. Χρύσα Βόπη. Αναδημοσιε   Επανέρχεται δριμύτατη η γνωστή δικηγόρος και υποψήφια στις τελευταίες εκλογές με τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα στον Δήμο Πύλης κ. Χρύσα Βόπη. Αναδημοσιε Rating: 0

Νέα επίθεση από τη Χρύσα Βόπη

Νέα επίθεση από τη Χρύσα Βόπη

 

Επανέρχεται δριμύτατη η γνωστή δικηγόρος και υποψήφια στις τελευταίες εκλογές με τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα στον Δήμο Πύλης κ. Χρύσα Βόπη. Αναδημοσιεύουμε – με την έγκρισή της φυσικά – τα όσα έγραψε στην προσωπική της ιστοσελίδα για τα τεκταινόμενα στον Δήμο.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣ ! ΑΝΕΡΤΗΣΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ… ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣ ! ΤΗΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ … ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ! ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ ! Ο κ.ΜΑΡΑΒΑΣ … ΑΝΑΖΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ … ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙκΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ! κ.ΔΗΜΑΡΧΕ! … Πιστοποιητό Ήθους ! Ή ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ … Περί της μη καταδίκης ! Περί μη καταδίκης ή υποδίκου έχεισ ?!αναγκαιο πιστοποιητικο ! ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ …ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΙΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ … ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ?! ΚΑΙ ΔΗ … ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ …?!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή