Νέα επίθεση εργαζομένων του νοσοκομείου Τρικάλων κατά Παρθένη -ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ Reviewed by Momizat on . Παρέμβαση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Ένα ακόμη περιστατικό ήρθε να προστεθεί στη λίστα παραπόνων που εκφράζονται από το προσωπικό Παρέμβαση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Ένα ακόμη περιστατικό ήρθε να προστεθεί στη λίστα παραπόνων που εκφράζονται από το προσωπικό Rating: 0

Νέα επίθεση εργαζομένων του νοσοκομείου Τρικάλων κατά Παρθένη -ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

Νέα επίθεση εργαζομένων του νοσοκομείου Τρικάλων κατά Παρθένη -ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

Παρέμβαση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

Ένα ακόμη περιστατικό ήρθε να προστεθεί στη λίστα παραπόνων που εκφράζονται από το προσωπικό του νοσοκομείου προς το Σύλλογο εργαζομένων, για την επιθετική αντιμετώπισή τους από το Διοικητή.

Το έγγραφο της νοσηλεύτριας κας Μαλακασιώτη που ζητά στήριξη και προστασία από το Σύλλογο εργαζομένων, σχετικά με φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κο Παρθένη. Προηγήθηκε η κατάθεση του συμβάντος από την ίδια στην αστυνομία και το δημοσίευμα στη Trikkipress.

Έγινε γνωστό πως το γραφείο του Διοικητή, καλεί με υπηρεσιακό έγγραφο το διοικητικό προσωπικό, δίκην ανάκρισης, να αναφέρει εγγράφως, «τι ακριβώς συνέβη». Όλα τα παραπανω επιβάλλουν την άμεση παρέμβαση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Τ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

Τη συνάδελφο που δέχτηκε την απρόκλητη φραστική επίθεση, δημοσίως, και είμαστε στο πλευρό της, όπως και σε κάθε εργαζόμενο που γίνεται θύμα ανάλογων συμπεριφορών και απαξιώνεται η προσωπικότητά του στον εργασιακό χώρο.

Για ακόμη μία φορά

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

Κάθε απόπειρα εκφοβισμού από θέση ισχύος.

Κάθε ενέργεια εξύβρισης, συκοφάντησης και στοχοποίησης εργαζόμενου.

Κάθε προσπάθεια αντιπαράθεσης και διχασμού του προσωπικού

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Την ίση και δίκαιη αντιμετώπιση κάθε εργαζόμενου.

Το σεβασμό των ανθρώπινων αξιών.

Την τήρηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

ΖΗΤΑΜΕ

Συμπαράσταση και στήριξη των τοπικών φορέων, και γενικά όλων των συμπολιτών μας, ώστε η υψηλή προσφορά του ευαίσθητου κοινωνικού μας έργου να μείνει ανεπηρέαστη από κάθε ιδιοτέλεια και φιλοδοξία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή