Νέα επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων του Κηπακίου Reviewed by Momizat on . Ως δημότες και κάτοικοι της περιοχής Κηπακίου έχουμε έννομο συμφέρον ….να προστατέψουμε το περιβάλλον μας….τη ζωή μας… την υγεία μας… το μέλλον μας… Το Φεβρουάρ Ως δημότες και κάτοικοι της περιοχής Κηπακίου έχουμε έννομο συμφέρον ….να προστατέψουμε το περιβάλλον μας….τη ζωή μας… την υγεία μας… το μέλλον μας… Το Φεβρουάρ Rating: 0

Νέα επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων του Κηπακίου

Νέα επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων του Κηπακίου

Ως δημότες και κάτοικοι της περιοχής Κηπακίου έχουμε έννομο συμφέρον ….να προστατέψουμε το περιβάλλον μας….τη ζωή μας… την υγεία μας… το μέλλον μας…

Το Φεβρουάριο του 2013, το Δημοτικό Συμβούλιο με απόφασή του (υπ’αρ.54/2013),αναγνώρισε την προσπάθειά μας, το συλλογικό έννομο δικαίωμά μας, να υπερασπιστούμε ως δημότες και κάτοικοι της περιοχής Κηπακίου, το περιβάλλον μας, τη διατήρηση των συνθηκών εκείνων που εξασφαλίζουν τη ζωή μας, την υγεία μας, την ποιότητα ζωής μας, τον χώρο στον οποίο ζούμε και αναπτύσσουμε τις δραστηριότητές μας για την επιβίωση και υγιή διαβίωσή μας, για την εξασφάλιση της ποιότητας στη ζωής μας.

Στήριξε τον αγώνα μας αποφασίζοντας να ΜΗ τεθεί σε κυκλοφορία ο Περιφερειακός δρόμος, εάν δεν υλοποιηθούν τα εξής:

– την κατασκευή ανισόπεδης γέφυρας διάβασης πεζών που να συνδέει την περιοχή των Ρομά, και συγκεκριμένα τα δύο κομμάτια του οικισμού, η οποία θα είναι προστατευμένη με πλεξιγκλάς, για την ασφάλεια των διερχόμενων πεζών.

– την κατασκευή ηχοπετασμάτων κατά το μήκος του οικισμού Κηπακίου για την προστασία των κατοίκων από το θόρυβο.

 την κατασκευή ισόπεδης διάβασης του ΟΣΕ στην εν λόγω περιοχή και την παραμονή της υπάρχουσας διάβασης, οι οποίες θα λειτουργούν ταυτόχρονα, με πτώση των προστατευτικών μπαρών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ακολούθησε τον αρχικό σχεδιασμό του Περιφερειακού Δακτυλίου… δεσμευόμενη να λάβει υπόψη και να υλοποιήσει, πρόσθετα μέτρα για την προστασία και την ασφάλειά μας!

Επιτέλους…! ο Αγώνας μας έκανε τις υποσχέσεις σας …… ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ σας. Όμως αυτό που περιμέναμε ήταν οι δεσμεύσεις σας να γίνουν στο έπακρο …. ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!! Αυτό ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ …. ΔΕΝ πραγματοποιήθηκε.

Διαφαίνεται ότι ΚΑΠΟΙΟΙ ή ΔΕΝ έχουν πειστεί ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ για τις ανησυχίες μας, τους φόβους μας και την αγωνία μας ή απλώς, κωφεύουν.

Η πρόσφατη παρουσία μας, στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε ως σκοπό να υπενθυμίσει προς πάσα κατεύθυνση ότι ΔΕΝ έχουν ΠΙΑ νόημα οι δεσμεύσεις ΣΑΣ (παλιές και νέες) αλλά ΜΟΝΟ η υλοποίηση αυτών … ΜΟΝΟ … τα ΕΡΓΑ …. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

ΕΡΓΑ.. που θα μας παρέχουν ασφάλεια…. προστασία… που θα σέβονται το περιβάλλον μας, τις ζωές μας, την υγεία μας, την ποιότητα ζωής μας αλλά και των παιδιών μας … Έχουμε ως δημότες και κάτοικοι της περιοχής Κηπακίου το αναφαίρετο αυτό δικαίωμα αλλά και είναι καθήκον και υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας, να το ασκήσουμε.

ΕΡΓΑ… που θα έχουν νόημα πια, ΜΟΝΟ και ΕΦΟΣΟΝ, η ολοκλήρωσή τους πραγματοποιηθείΑΜΕΣΑ, …. αλλά ΠΟΤΕ με λύσεις προχειρότητας.

ΕΜΕΙΣ… θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να σας πείσουμε ΌΛΟΥΣ!!! Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας …. να σας κάνουμε να μας ΑΚΟΥΣΕΤΕ… ΟΛΟΙ!!!

ΕΣΕΙΣ…. αλήθεια…. όμως… ποια θα είναι τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ σας, για να μας ΠΕΙΣΕΤΕ να σας ακούσουμε;;;;;;

 

Απομένει να το δούμε …..

Ο Αγώνας μας συνεχίζεται…….

 

Η Επιτροπή Αγώνα

ΚΗΠΑΚΙ και περιοχή Δ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή