Νέα επιτυχής δράση από τον Π.Σ. Μεγαλοχωρίου Reviewed by Momizat on . Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου συνεχίζοντας την πολύπλευρη πολιτιστική και ουσιαστική δράση του σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Μεγαλοχωρίου για άλλη Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου συνεχίζοντας την πολύπλευρη πολιτιστική και ουσιαστική δράση του σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Μεγαλοχωρίου για άλλη Rating: 0

Νέα επιτυχής δράση από τον Π.Σ. Μεγαλοχωρίου

Νέα επιτυχής δράση από τον Π.Σ. Μεγαλοχωρίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου συνεχίζοντας την πολύπλευρη πολιτιστική και ουσιαστική δράση του σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Μεγαλοχωρίου για άλλη μια φορά πρωτοπορεί παρουσιάζοντας ένα θέμα που αφορά το σύνολο του πληθυσμού, όπως είναι: ο Καρκίνος του Μαστού – Πρόληψη- Διάγνωση- Θεραπεία, σε άψογη συνεργασία με το κέντρο υγείας Φαρκαδόνας, τον Διευθυντή του κο Σακελλαρίου και την άρτια επιστημονική του ομάδα.
Εισηγητές-ομιλητές ήταν η κα Νακοπούλου Φανή, επιμελήτρια, ακτινοδιαγνώστρια του Γ.Ν Νοσοκομείου Τρικάλων και ο κος Παπαϊωάννου, χειρουργός Μαστού του Κέντρου Υγείας “Μαστος” Λάρισας.
Στο χώρο παρουσίασης πραγματοποιήθηκε εξέταση Οστεϊκής Πυκνότητας για την πρόληψη της οστεοπόρωσης, δωρεάν για τους κατοίκους Μεγαλοχωρίου, ενώ η κα Ροκά Βιολέτα, εισηγήθηκε με συντομία το θέμα της επόμενης ημερίδας που είναι ο Σακχαρώδης Διαβήτης.

Ευχαριστούμε θερμά την έγκριτη επιστημονική ομάδα του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας, τον διευθυντή κο Σακελλαρίου, τους συγχαίρουμε για την δράση και το έργο τους και ευελπιστούμε να συνεχίσουν με την ίδια θέρμη τον αγώνα τους για καίρια θέματα υγείας. Μας βρίσκουν συμπαραστάτες στο θεάρεστο αυτό έργο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.
Αισθανόμαστε υπερήφανοι που οι κάτοικοι του Μεγαλοχωρίου ανταποκρίθηκαν και στήριξαν την ενημέρωση: με την παρουσία τους, το αμείωτο ενδιαφέρον τους και τις ουσιαστικές ερωτήσεις συμβάλλοντας με τη σειρά τους στο διάλογο για τη δημόσια υγεία.
Τέλος ευχαριστούμε το καφέ “Αριστοτέλης”, που στέγασε την πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου, για το ευχάριστο περιβάλλον που δημιούργησε.

ΤΑ Δ.Σ.
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 στις 20.00 στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου το ρεσιτάλ σαξόφωνου που διοργάνωσαν το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με την συνεργασία του Πανελλήνιου Ελληνοϊταλικόυ Σύλλογου Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου κ. Τάσος Κατσιάνης, ενώ ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ελληνοϊταλικού Συλλόγου Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων, κ. Νίκος Ευθυμιάδης παρουσίασε τους καλλιτέχνες και το πρόγραμμα της βραδιάς.

Στην συνέχεια ο διακεκριμένος Ιταλός σολίστ Michele D’Auria, που είναι ένας σαξοφωνίστας με σπουδαία καριέρα στην Ιταλία και το εξωτερικό,  και που έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά, ερμήνευσε έργα των J. Demesserma, D. Milhaud, PhillipWoods, PedroIturralde, RudyWiedoeft, Mussorgsky, JachaGurewich, J. Matitia. Στο πιάνο συνόδεψε ο Ιταλός TortoraGaetano. Ο Michele D’Auria.

Η εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Χρήστου Λάππα, οποίος ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες για την υπέροχη ερμηνεία των μουσικών έργων, τους θεατές για την παρουσία τους και τόνισε την ανάγκη να πραγματοποιηθούν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή