Νέα επιτυχής δράστη στο Μεγαλοχώρι Reviewed by Momizat on . Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και αυτή η διανομή ντόπιων και πιστοποιημένων προϊόντων χωρίς μεσάζοντες , που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου. Δεκάδες σ Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και αυτή η διανομή ντόπιων και πιστοποιημένων προϊόντων χωρίς μεσάζοντες , που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου. Δεκάδες σ Rating: 0

Νέα επιτυχής δράστη στο Μεγαλοχώρι

Νέα επιτυχής δράστη στο Μεγαλοχώρι

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και αυτή η διανομή ντόπιων και πιστοποιημένων προϊόντων χωρίς μεσάζοντες , που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου. Δεκάδες συμπολίτες μας έσπευσαν να προμηθευτούν σε χαμηλές τιμές πιστοποιημένο ελαιόλαδο, ελιές, πατάτες, ρύζι, όσπρια, βιολογική μπομπότα και μέλι από ντόπιους παραγωγούς των νομών Τρικάλων και Λάρισας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι παραγωγοί προχώρησαν σε ευγενικές κινήσεις προσφέροντας πατάτες, ελιές, αλεύρι, και όσπρια, τα οποία ο Σύλλογος μοίρασε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων και στην ενορία του Μεγαλοχωρίου. Τέτοιες προσπάθειες είναι αξιέπαινες ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε και που αρκετοί συμπολίτες μας έχουν πραγματική ανάγκη.

Στις 4 Μαΐου την Κυριακή ο σύλλογος θα επαναλάβει τη διανομή ελαιολάδου μετά την μεγάλη ζήτηση που είχε το ελαιόλαδο « Αιτωλίς». Παρακαλούμε τους συμπολίτες να φροντίσουν για την έγκαιρη παραγγελία του προϊόντος.

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

meg1 meg2 meg3 meg47

Αφήστε το σχόλιο σας