"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

Νέα επιτυχία για τον νοσοκομειακό γιατρό Χρήστο Ζήση και τους συνεργάτες του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Κολεγίου Μεταβολικών Νοσημάτων (ΕΚΟΜΕΝ) που πραγματοποιήθηκε στις 22-24 Ιουνίου 2023, η εργασία της Μ.Μ.Α και της Β Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Τρικάλων «Ο ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΗ Β-ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑ» απέσπασε το 2ο βραβείο καλύτερης προφορικής ανακοίνωσης.
Η επιτυχία αυτήν ήταν για τον συμπολίτη νοσοκομειακό γιατρό Χρήστο Ζήση  μια μικρή επιβράβευση για την ενασχόληση του και την συγγραφή δεκάδων εργασιών για την καρδιομεταβολική νόσο και τον καρδιαγγειακό κίνδυνο στη Β-Μεσογειακή Αναιμία. Θέματα πρωτότυπα για τη Θαλασσαιμική Νόσο.
Η επιτυχία έγκειται στο γεγονός ότι εργασίες βασίζονται αποκλειστικά σε «ίδιες δυνάμεις», χωρίς τη βοήθεια από εξειδικευμένα κέντρα ή Τριτοβάθμια Νοσοκομεία.
Ο Χρήστος Ζήσης  συγχαίρει όλους τους συνεργάτες του για το ζήλο και ιδιαίτερα το Διευθυντή της Β Παθολογικής Κλινικής, κ. Στέφανο Μυλωνά  για την εκπαίδευση, την εργατικότητα και το ήθος που έχει μεταλαμπαδεύσει στους ειδικευομένους ιατρούς της Κλινικής.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
Η βραβευμένη εργασία παρουσιάστηκε από την κ. Φίλιου Ραφαέλα.
Η 2η προφορική ανακοίνωση «ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΦΡΙΚΗ ΝΟΣΟΣ (ΧΝΝ) ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑ». παρουσιάστηκε από τη κ. Κοφίτσα Κωνσταντίνα, αποσπώντας κολακευτικά σχόλια.
Στο ίδιο συνέδριο υπήρξε και μια αναρτημένη ανακοίνωση «ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΛΙΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΒΗΤΑ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑ», που επιμελήθηκε κ. Μαλλιώρα Δήμητρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης