Νέα εφημερίδα στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Μια νέα εκδοτική προσπάθεια παίρνει σάρκα και οστά στη Λάρισα. Πρόκειται για εβδομαδιαία εφημερίδα, η οποία "ξεπηδά" απότην ιστοσελίδα larissanet.gr. Η trikkipr Μια νέα εκδοτική προσπάθεια παίρνει σάρκα και οστά στη Λάρισα. Πρόκειται για εβδομαδιαία εφημερίδα, η οποία "ξεπηδά" απότην ιστοσελίδα larissanet.gr. Η trikkipr Rating: 0

Νέα εφημερίδα στη Λάρισα

Νέα εφημερίδα στη Λάρισα

Μια νέα εκδοτική προσπάθεια παίρνει σάρκα και οστά στη Λάρισα. Πρόκειται για εβδομαδιαία εφημερίδα, η οποία “ξεπηδά” απότην ιστοσελίδα larissanet.gr. Η trikkipress.gr εύχεται καλή επιτυχία στο εγχείρημα.

Ακολουθεί το κείμεο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα:

Aπό την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή η larissanet θα βρίσκεται στα περίπτερα του νομού Λάρισας. Η δημοσιογραφική ομάδα της νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας larissanet  αναλύοντας την είδηση, φωτίζοντας το παρασκήνιο και αποκαλύπτοντας την αλήθεια έρχεται να γίνει η νέα  αγαπημένη συνήθεια των Λαρισαίων.

Μετά από μία επιτυχημένη τριετία με την ηλεκτρονική μας έκδοση larissanet.gr και έναν χρόνο γεμάτο προκλήσεις και προσδοκίες με το περιοδικό μας larissanet, η έντυπη εβδομαδιαία εφημερίδα larissanet φιλοδοξεί να προσφέρει στους Λαρισαίους την ειδησεογραφία της εβδομάδας με μία διεισδυτική ματιά, ανάλυση, σχόλια και να παρουσιάσει πρόσωπα και επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στην εποχή του μνημονίου.

Επικεφαλής της νέας μας προσπάθειας  θα είναι ο Χρήστος Μπεχλιβάνος και αρχισυντάκτης ο Λευτέρης Παπαστεργίου.

Γράφουν οι δημοσιογράφοι  Άρης Ψύχας (πολιτικό), Νίκος Ασπρούδης (αθλητικό), Γιάννης Ανδρεάκης (ρεπορτάζ), Χρήστος Πιτσίλκας (εκκλησιαστικό ρεπορτάζ), Κωνσταντίνα Καρυδάκη (πολιτιστικό) και Νίκος Αρτινός (κινηματογράφο).

Αναλύσεις, άρθρα και στήλες γράφουν οι Κώστας Πάνου, Μάκης Μπαλλής, Άγγελος Πετρουλάκης, Νικολέττα Τσιτσανούδη, Νικόλαος Παπαθεοδώρου,  Ζωή Καλαφάτη, Δημήτρης Κουρέτας, Χάρης Ανδρεόπουλος, Σταύρος Γουλούλης, Κάκια Ψύρρα, Μιχάλης Κοντός κ.α.

Το πρώτο φύλλο της εβδομαδιαίας εφημερίδας μας θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας στις 25 Οκτωβρίου και θα τιμάται 1 ευρώ.

H larissanet θα κυκλοφορεί και με πολλές προσφορές για όλη την οικογένεια.

Η εφημερίδα μας θα στεγάζεται στα νέα της γραφεία επί της Παπακυριαζή 53 (ισόγειο).

Ραντεβού στα περίπτερα από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή.

– See more at: http://www.larissanet.gr/2013/10/14/h-larissanet-sta-periptera/#sthash.C0K9DRV8.dpuf

Αφήστε το σχόλιο σας