Νέα ιστοσελίδα για το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Με τη ζέστη του Ιουλίου, ήρθε και η "ζεστή", νέα ιστοσελίδα του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων. Σε αντικατάσταση της παλιάς, η καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Νικολέττα Με τη ζέστη του Ιουλίου, ήρθε και η "ζεστή", νέα ιστοσελίδα του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων. Σε αντικατάσταση της παλιάς, η καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Νικολέττα Rating: 0

Νέα ιστοσελίδα για το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων

Νέα ιστοσελίδα για το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων

Με τη ζέστη του Ιουλίου, ήρθε και η “ζεστή”, νέα ιστοσελίδα του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων. Σε αντικατάσταση της παλιάς, η καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Νικολέττα Σούλα, εργάστηκε και “παρέδωσε” την ιστοσελίδα, η οποία πλέον είναι πιο λειτουργική και πολύ πιο “τακτοποιημένη”.
Περιλαμβάνει πλήθςο πληροφοριών, για το σχολείο, τη βιβλιοθήκη, δραστηριότητες, βραβεύσει μαθητών και πλήθος άλλων στοιχείων για την ιστορία ενός τόσο σημαντικόύ για τον τόπο μας σχολείου.
Περιμένουμε σιγά σιγά να εμπλουτίζεται με τις δραστηριότητες και, κυρίως, με τις μουσικές παραστάσεις που κάθε φορά μαγεύουν τους τρικαλινούς!
Θα βρείτε τη σελίδα στη διεύθυνση http://gym-mous-trikal.tri.sch.gr/

mousiko1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή