Νέα κινητοποίηση χθες για τη Γάζα Reviewed by Momizat on . Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της αιματοχυσίας στη Γάζα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στα Τρίκαλα με πρωτοβουλία συνδικαλιστικών οργανώσεων που στηρίζονται από τ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της αιματοχυσίας στη Γάζα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στα Τρίκαλα με πρωτοβουλία συνδικαλιστικών οργανώσεων που στηρίζονται από τ Rating: 0

Νέα κινητοποίηση χθες για τη Γάζα

Νέα κινητοποίηση χθες για τη Γάζα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της αιματοχυσίας στη Γάζα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στα Τρίκαλα με πρωτοβουλία συνδικαλιστικών οργανώσεων που στηρίζονται από το ΚΚΕ. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα ακόλουθα:

Η επιθετικότητα των ιμπεριαλιστών οργιάζει σε μια εποχή που η όξυνση των αντιθέσεων μεταξύ των μεγάλων ιμπεριαλιστικών κέντρων και συμφερόντων είναι έντονη και εμφανής. Ένοχη μαζί με όλους που στηρίζουν τις επεμβάσεις αυτές είναι και η ελληνική κυβέρνηση που, στα πλαίσια των συμφωνιών που έχει υπογράψει και με την τακτική των ίσων αποστάσεων από θύτη και θύμα, στηρίζει ουσιαστικά την επέμβαση.

Η ελληνική κυβέρνηση να ακυρώσει όλες τις στρατιωτικές, πολιτικές και οικονομικές συμφωνίες με το Ισραήλ. Απαίτησαν να σταματήσει η κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών από το κράτος του Ισραήλ. Να σταματήσει ο εποικισμός. Να υπάρξει ένα κυρίαρχο, βιώσιμο κράτος του παλαιστινιακού λαού στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ, ισότιμο μέλος, αναγνωρισμένο κράτος-μέλος του Ο.Η.Ε. Η αλληλεγγύη και ο αγώνας του ελληνικού λαού θα πρέπει να συνεχιστεί.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή