"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Νέα λουκέτα παντού στην Τρικαλινή αγορά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ιδιαίτερα ανήσυχοι εμφανίζονται οι Τρικαλινοί καταστηματάρχες, εκφράζοντας φόβους για λουκέτα στην αγορά.

Στρατηγού Σαράφη, Ερμού, Παλαιό Ιστορικό Κέντρο, Βασιλείου Τσιτσάνη.

Όπου και να κοιτάξεις κλειστά καταστήματα. Η περιβόητη ανάπτυξη δεν ήρθε ποτέ.

Οι τζίροι των επιχειρήσεων βρίσκονται σε πτωτική πορεία, με την ψυχολογία των καταναλωτών να επηρεάζεται αρνητικά από το τσουνάμι των αυξήσεων. 

Μέσα σε κάθε κλειστό κατάστημα κρύβεται μια οικογένεια που πίστεψε σε μια καλύτερη ζωή.

Όλοι οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις είναι προβληματισμένοι, απελπισμένοι. 

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, θα είναι αδύνατον να τα βγάλουν πέρα.

Είναι βέβαιο ότι το ασφυκτικό οικονομικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, θα οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε αδιέξοδο και ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας.

Το τοπίο είναι θολό. Πρέπει να ληφθούν μέτρα στήριξης, τα οποία θα έχουν άμεση εφαρμογή και θα δώσουν ανάσα στη ρευστότητα.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  • Ο Λόγος με λάμδα κεφαλαίο (η λογική, η σκέψη) και ο λόγος με λάμδα μικρό (η ομιλία) είναι το ίδιο πράγμα, με τον λόγο να είναι ο Λόγος εκφρασμένος με φθόγγους κα ήχους.
   Παρά λοιπόν την βεβαιωμένη σχέση Λόγου και λόγου, είναι φυσικό να μιλούν και αυτοί των οποίων ο Λόγος είναι λιγοστός έως ανύπαρκτος (βλέπε Trikalinos, ΣΧΟΛΙΟ, Politis). Είναι οι λεγόμενοι κενολογοι, μπουρδολογοι και φλύαροι, δηλαδή εκείνοι που μιλούν για να μιλούν επειδή δεν έχουν τίποτα το ουσιαστικό και σημαντικό να πουν. Είναι οι εκφραστές και οι υπερασπιστές ενός συστήματος που η αξιοκρατία, η αλήθεια και η αλληλεγγύη δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο.

   • Δεν αισχύνεσαι βρε Imperial- Υλιστή, να χτυπάς αλύπητα τα εν λόγω παιδάκια; Τα φουκαριάρικα*, ότι αναπαράγουν είναι από τη Wikipedia και ότι τους είπε ο παππούς τους, που ήταν στον …συμμοριτοπόλεμο.Π.χ. Ολυμπιακός ο παππούς που τον πάει τζάμπα στο γήπεδο, το ίδιο και ο εγγονός. Δες τη φρασεολογία τους, είναι μόνιμα αντι-αριστερή και θετική, θετικότατη, ΜΟΝΟ σε αυτά που λέει ο Μητσοτάκης, όχι η λοιπή Δεξιά. Δέχονται αγόγγυστα (και τις δικαιολογούν μάλιστα) τις αναίτιες αυξήσεις των αγαθών, των ενεργειών και τις …πατάτες της κυβέρνησης. Τα πέντε τελευταία έτη, δεν βρήκαν ένα, μα ούτε ένα λάθος. Μόλις τους στριμώχνεις με επιχειρήματα απαντούν: 1. Πάνε στο Σταλινισμό (τελευταία το μετρίασαν) . 2. Πάνε στη Β. Κορέα (τελευταία το αύξησαν). 3. Ευτυχώς χάσαμε σύντροφοι (σιγά που το διάβασαν). Η πλήρης ξεφτίλα τους όμως, είναι όταν ανακατεύονται στα οικονομικά θέματα. Δες το στο παραπάνω σχόλιο: Η ανάπτυξη ήρθε… Να ζηλεύει ο Γιόζεφ δηλαδή.
    *Ένα μόνο παιδάκι είναι, που νομίζει ότι είναι έξυπνο.

 1. Μα καλά, δεν ενημερώθηκαν όλοι αυτοί ότι ανεβήκαμε επενδυτική βαθμίδα; Και μάλιστα από BBB- σε BBB με σταθερές προοπτικές; Κρίμα, ας πρόσεχαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης