"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Νέα μέτρα στην εστίαση από την Παρασκευή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στον «πάγο» το αρχικό πλάνο της κυβέρνησης που προέβλεπε να δημιουργηθούν δύο «ταχύτητες» στην εστίαση με τους καταστηματάρχες να πρέπει να αποφασίσουν αν θα λειτουργούν μόνο με εμβολιασμένους ή και ανεμβολίαστους στα μαγαζιά τους.

Η εξάπλωση της παραλλαγής «Δέλτα» και η αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες οδήγησε τον πρωθυπουργό να ανακοινώσει πως από την Παρασκευή (16/07) και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όλοι οι κλειστοί χώροι, κέντρα διασκέδασης και μπαρ, σινεμά και θέατρα, θα λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους. Και με αυξημένο, αλλά προκαθορισμένο, αριθμό επισκεπτών.

Αυτό σημαίνει ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού η ψυχαγωγία, είτε σε ανοικτούς είτε σε κλειστούς χώρους, θα αφορά μόνο καθήμενους και όχι όρθιους, ώστε να μην ευνοείται η μετάδοση του ιού. Τα καταστήματα θα έχουν, πλέον, τη δυνατότητα περισσότερων τραπεζοκαθισμάτων. Όμως και οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί», τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης που οδηγήθηκε σε αναδίπλωση από το αρχικό πλάνο υπό την πίεση και των σφοδρών αντιδράσεων που είχαν προκληθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης