Νέα μηνύματα νίκης για τον Κ. Κουφογάζο από τους ετεροδημότες της Αθήνας Reviewed by Momizat on . Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και ενώπιον πυκνού ακροατηρίου  ο Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Κουφογάζος παρουσίασε το πρόγραμμά του Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και ενώπιον πυκνού ακροατηρίου  ο Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Κουφογάζος παρουσίασε το πρόγραμμά του Rating: 0

Νέα μηνύματα νίκης για τον Κ. Κουφογάζο από τους ετεροδημότες της Αθήνας

Νέα μηνύματα νίκης για τον Κ. Κουφογάζο από τους ετεροδημότες της Αθήνας

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και ενώπιον πυκνού ακροατηρίου  ο Δήμαρχος Πύλης και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Κουφογάζος παρουσίασε το πρόγραμμά του και ανέλυσε στους ετεροδημότες της Αθήνας την απόφασή του να διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο στις εκλογές της 18ης Μαίου.

Στην ομιλία του ο Κώστας Κουφογάζος στάθηκε επί μακρόν στην αιτία της διεκδίκησης του Δήμου αυτήν ειδικά την κρίσιμη οικονομικά περίοδο που διανύει η χώρα, η οποία, όπως τόνισε, εγείρει κοινωνικούς προβληματισμούς για το μέλλον και την εξέλιξή της.”Πρέπει να δούμε μπροστά για το καλό της νεολαίας και του τόπου. Οι καιροί απαιτούν πολιτική προσφορά, καθένας οφείλει από τη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή να συμβάλλει. Κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος και ασυγκίνητος” υποστήριξε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

”Θα μας δικαιώσει η ορθή κρίση των πολιτών”  κατέληξε ο Κώστας Κουφογάζος.

kouf_athina2 kouf_athina1 kouf_athina

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας